Kontinentalsenge - Elegant Design og Uovertruffen Komfort til Din Søvn

Spar op til 50% på kontinental senge;

Vi bruger en stor del af døgnets timer i sengen. Derfor er det vigtigt at have en seng, som giver kroppen den nødvendige støtte, aflastning og komfort. Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af kontinentalsenge fra førende producenter som TEMPUR, Jensen og Dunlopillo, der tilbyder den ideelle støtte og aflastning for optimal komfort. En kontinentalseng er derfor perfekt til dig, der sætter design, komfort og funktion i højsædet.

Kontinentalsenge består typisk af tre madraslag af højeste kvalitet med funktioner, der bl.a. sikrer, at sengens temperatur altid vil holde sig behagelig. Udforsk hele vores sortiment herunder, hvor du vil finde senge i mange forskellige designs, størrelser, fastheder og farvekombinationer til ethvert soveværelse.

63 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en komfortabel seng uden sengeramme, der er opbygget af flere madraslag. Typisk består kontinentalsengens tre lag af en solid boxmadras i det nederste lag, en behagelig springmadras med persontilpasset fasthed i det midterste lag og en topmadras i memory foam eller latex i det øverste lag.

Kontinentalesengen er en af de mest populære sengetyper i dag, da de mange lag og sengens opbygning yder en fantastisk komfort og støtte. En del af den høje popularitet skyldes også sengens højde. En kontinentalseng er en del højere end andre sengetyper, men højden betyder faktisk, at sengen er nemmere at komme ind og ud af.

Kontinentalsenges design er oftest meget enkel og strømlinet. Det er noget, som tiltaler mange i dag, og som også er med til at gøre den populær. En seng er nemlig ikke bare en seng. Den skal, på lige fod med alle andre interiørelementer, indgå i soveværelsets eksisterende indretning. Med en kontinentalseng får du et selvstændigt indretningsmøbel, der tager sig godt ud uanset hvad.

Få en god nattesøvn med en komfortabel kontinentalseng

Med en kontinentalseng er du garanteret en god nattesøvn. En af de mest attraktive fordele ved en kontinentalseng er, at den ikke har en revne langs midten i sengens øverste madraslag. Dette er nemlig noget, som rigtig mange finder forstyrrende for deres søvn i løbet af natten, og topmadrassen bidrager derfor til sengens overordnede komfort.

Særligt gør sengens højde det let at komme op af sengen om morgenen, og sengens komfortzoner gør det nemt at komme i seng om aftenen. Hvis du har problemer med bevægeapparatet, er dette en stor fordel.

Til vores kontinentalsenge fører vi boxmadrasser, springmadrasser, topmadrasser og sengegavle til enhver smag og behag. Gå på opdagelse blandt vores sortiment her på siden, hvor du med garanti vil kunne finde en ny kontinentalseng, der passer til dine individuelle ønsker og behov.

Sådan opbygger du din kontinentalseng

Skal en kontinentalseng være din næste seng? Så skal du overveje, hvordan du opbygger sengen, så den passer bedst til dig. Selvom en kontinentalseng typisk består af tre lag, har du mange valgmuligheder, når det kommer til opbygningen af sengens enkelte dele.

Uanset om du skal have en kontinentalseng i størrelserne 210x210, 180x210180x200, 160x200 eller 140x200, er udgangspunktet for opbygningen den samme. Vi tager dig igennem sengens dele fra gulv til top, så du kan overveje, hvad der bedst matcher dine sengebehov.

Sengeben

Er du i tvivl om, hvor høje sengebenene skal være på en kontinentalseng, er en god huskeregel altid at købe ben til den lave side. Sengen uden ben er i sig selv høj nok i forvejen, og derfor kan for høje sengeben give sengen et voldsomt udtryk i rummet.

Vi anbefaler at vælge ben i højden mellem 10 og 12 cm. På den måde bliver sengen løftet lige akkurat nok fra gulvet til, at det giver noget luft under sengen, uden at det virker for voldsomt i højden. Du kan også vælge at benytte dig af en sokkel i stedet for sengeben.

Boxmadras

Boxmadrassen er sengens nederste lag, og her kan du vælge en boxmadras med komfortskum eller med fjedre. Intet er mere rigtigt end den anden – det handler om, hvordan du ligger mest behageligt.

Komfortskum giver en fastere liggekomfort, mens en boxmadras med fjedre får dig til at ligge dybere i madrassen. Det kommer helt an på, hvilken liggekomfort du er til. Hvis du gerne vil ligge højt og lige, skal du vælge en madras med komfortskum. Hvis du derimod gerne vil have en fornemmelse af, at madrassen omslutter dig, skal du gå efter en med fjedre. 

Springmadras

Sengens midterste lag vil typisk bestå af en springmadras, og her skal du tænke over fastheden. Du kan vælge en madras med fjedre eller en latexkerne. Fjedrene giver dig en rigtig god støtte, mens en madras af latex giver en god åndbarhed. Her kan det være en god idé at prøve sig frem til, hvilken type springmadras der passer til dig.

Topmadras

Sengen øverste lag er en topmadras, og her har du igen et hav af muligheder. Skal madrassen være lavet af latex eller memoryskum? Er det vigtigt for dig at kunne tage betrækket af og vaske det? Det vigtigste er, at du sætter dig ind, hvad dit behov er.

Ønsker du en topmadras, der nemt afleder varme om natten, skal du vælge en latexmadras. Hvis du hellere vil have en madras, der tilpasser sig din krop, så du får øget støtte, skal du gå efter en madras af memoryskum, som dog kan føles en smule varmere.

Delfin Sengecenter har altid gode tilbud på kontinentalsenge

Hos Delfin Sengecenter forhandler vi et bredt udvalg af senge, madrasser og andet sengeudstyr fra anerkendte mærker til konkurrencedygtige priser, da vi mener, at alle skal have råd til en god seng. Derfor kan du altid finde gode tilbud på kontinentalsenge i vores sortiment.

Uanset hvilken type seng, madras eller tilbehør til senge du ønsker, så kan vi være dig behjælpelig. Kontakt vores kompetente medarbejdere for personlig rådgivning på telefon +45 56 14 55 33, eller send os en mail med din henvendelse på [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.