Eksklusiv Soveløsning: Kontinentalseng 160x200 cm – Sov i Luksus og Stil hver Nat

En kontinentalseng er for dig, der leder efter sengen, der har god komfort og et stilrent design. Med en 160 cm bred kontinentalseng har du god plads til at vende dig i sengen, så du ikke bliver forstyrret i løbet af natten. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi kontinentalsenge fra de førende producenter bl.a. Tempur, Jensen og Dunlopillo. Vi har valgt leverandører, der sikrer, at vores kunder altid får den bedst mulige oplevelse med deres sengekøb.

I de seneste år er kontinentalsenge blevet yderst populære, og det er der en god grund til. Kontinentalsenge er blevet udviklet og forbedret de sidste år, så de nu i endnu højere grad giver forbrugeren en god søvnoplevelse.

Du kan gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment af kontinentalsenge i menuen til venstre. Du er naturligvis også altid meget velkommen til at komme forbi vores fysiske butikker, hvor du kan prøve din næste kontinentalseng af, inden du bestemmer dig. 

 

12 varer

Faldende orden
pr. side

Kvalitetsprodukter

Når du køber en 160 x 200 cm kontinentalseng ved Delfin Sengecenter, så køber du en komfortabel løsning, der holder mange år frem. Vi stiller altid høje krav til vores leverandører, så vi med ro i stemmen kan love vores kunder, at de køber de bedste produkter, når de handler ved os. Hos Delfin Sengecenter har vi et dogme - vores løsninger er langtidsholdbare og komfortable.

Vores kontinentalsenge er kræsent udvalgt, og vi kan altså ikke stå for stilrent dansk design og godt dansk håndværk. Vi har med stor erfaring og kendskab til branchen udvalgt vores sortiment, så du kan vælge mellem de bedste danske sengeleverandører på markedet.

En fleksibel løsning

Vi er meget bevidste om, at ønsker til en seng er individuelt. Hos Delfin Sengecenter har vi gjort vores løsninger fleksible, så du kan vælge til og fra alt efter, hvad dine ønsker er. I vores fysiske butikker står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har lyst til at prøve vores forskellige løsninger af på egen krop.