Luksuriøs Soveløsning: Kontinentalseng 180x200 cm – Sov i Elegance og Komfort hver Nat

Har du brug for god plads, eller kommer børnene på besøg i løbet natten? Så kunne løsningen for dig meget vel være en af vores kontinentalsenge, der måler 180 cm i bredden. Med en god bred kontinentalseng sikrer du komfort og plads.

Kontinentalsenge er et meget populært valg, når de fleste skal investere i deres nye seng - og det giver mening. Der har været stor fokus fra producenternes side på at forbedre og udvikle kontinentalsenge de sidste år, og vi kan helt sikkert sige, at der er sket en klar forbedring. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi de førende producenter af kontinentalsenge bl.a. Tempur, Jensen og Dunlopillo. En kontinentalseng består typisk af tre lag, der er med til at sikre dig en behagelig komfort.

Gå på opdagelse i menuen til venstre og dyk ned i vores sortiment af kontinentalsenge. Du er selvfølgelig også altid velkommen i en af vores fysiske butikker, hvor du kan prøve vores kvalitetsløsninger af på egen krop.

13 varer

Faldende orden
pr. side

God plads

En 180 cm bred kontinentalseng giver dig den ekstra plads. Det er derfor det oplagte valg til børnefamilie, par eller dig, der bare gerne vil kunne ligge på alle leder og kanter. Med en 180 x 200 cm kontinentalseng fra Delfin Sengecenter får du en indbydende luksusseng, som du glæder dig til at lægge dig i hver eneste aften.

Hos Delfin Sengecenter har vi et dogme - vores løsninger er langtidsholdbare og komfortable. Derfor går vi aldrig på kompromis med vores forventninger til vores leverandører. Vi forhandler anerkendte brands, der er førende indenfor kvalitet, æstetik og komfort. En kontinentalseng 180 fra Delfin Sengecenter er for dig, der vil være sikret en behagelig søvn mange år frem.

En fleksibel løsning

Vi er meget bevidste om, at ønsker til en seng er individuelt. Hos Delfin Sengecenter har vi gjort vores løsninger fleksible, så du kan vælge til og fra alt efter, hvad dine ønsker er. I vores fysiske butikker står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har lyst til at prøve vores forskellige løsninger af på egen krop.