Leeds Nightline vandmadras Uno eller Dual F80

25.610,00  DKK
Varenummer
leedsvandseng
Delbetaling
854 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 25.610 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 854 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 25.610 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Leeds er opbygget som en split-softside, som betyder at den nederste del af skummet er integreret i sengen, så Leeds fremstår enkel og elegant med klare linjer og med det innovative splitsystem er sengen meget let at rede.

  Leeds vandseng leveres komplet i en af størrelserne (160x200cm, 180x200cm, 180x210cm, 180x220cm, 200x200cm eller 200×220 cm) og har en siddehøjde på 50 cm. som gør det nemt at komme ind og ud af sengen.

  Leeds leveres med en af vores Nightline UNO-madrasser og kan ligeledes konfigureres med en integreret støvblokker.
  Leeds leveres med en energi-effektiv opvarmning og en aftagelig delbar betræks-top, så du kan vaske toppen derhjemme – og holde din seng hygiejnisk ren.
  Leeds kan leveres lysægte Orange møbeltekstil. Alle opfylder Øko-Tex® 100 standarden.

   Den komplette seng indeholder:

  • Nightline Uno eller Dual F80 er en medium dæmpet vandmadras med 4 lag fiber og 1 lag lændehvirvelstøtte. 
  • Vælg mellem F80 er en medium dæmpet vandmadras med 4 lag fiber og 1 lag lændehvirvelstøtte eller F100+ – meget stærk stabilisering. Syv fiberlag. To lag lændestøtte. Stabilisering på 0 sek.
  • 2 underbokse til Leeds med integreret underskum monteret på 2 separate bundplader.
  • 4 stk. ben til underboksene.
  • Vægtfordelere.
  • Sokkel, der er trukket så langt ind under sengen, at den næsten er usynlig.
  • Clima Soft betræk med delbar top (vaskbart ved 60 grader og egnet for tørretumbler)
  • Sikkerhedsdug.
  • W-Exclusive PTC varmelegeme m/jord 250W Box 90.
  • Vandsenge startsæt.

  Ekskl. Gavl

                                                            Hovedgavl London

  Brede (cm)       Længde (cm)   Højde (cm)       Dybde (cm)      Bredde (cm)

   

  160                      200                    115                      10                        Sengebredde+20

  180                      200, 210, 220    115                      10                        Sengebredde+20

  200                      200, 220            115                      10                        Sengebredde+20

  Kan også bestilles med en anden dæmpning, Kontakt delfin sengecenter

  Vi montere ikke vandsenge

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Leeds Nightline vandmadras Uno eller Dual F80
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille