Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Karma Topmadras

Topmadrasser fra Livingbed

Vores udvalg af topmadrasser fra Livingbed skal opleves, og det kan du gøre lige her. Topmadrassen er et særdeles væsentligt element i enhver god seng. Med en topmadras fra Livingbed gør du noget godt for dig selv og for din nattesøvn. Livingbed har formået at skabe yderst komfortable danskproduceret topmadrasser til en særdeles konkurrencedygtig pris. Når du klikker dig ind på vores forskellige topmadrasser fra Livingbed, kan du læse en udførlig produktbeskrivelse, der gør dig klogere på den enkelte topmadras.

Ønsker til en topmadras er meget personlige. Ved Delfin Sengecenter kan du altid afprøve vores topmadrasser i vores fysiske butikker, før du bestemmer dig for, hvad der er det rette valg. I vores butikker kan vi også altid hjælpe dig med at finde en topmadras, der yder den optimale støtte og komfort for dig. Vi har mange års erfaring med salg af søvnartikler, og den erfaring kommer dig til gode, når du handler ved Delfin Sengecenter.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge os i vores fysiske butik, kan vi altid hjælpe dig over mail eller telefon. Vi glæder os til at være din professionelle samarbejdspartner i jagten på den næste seng.   

Læs mere Læs mindre

5 varer

Faldende orden
pr. side

Beskyt din seng med en topmadras fra Livingbed

Med en topmadras fra Livingbed forlænger du din sengs levetid. Lad os bare sige det, som det er - vi mennesker er ikke altid lige hygiejniske, når vi opholder os i sengen. Man savler, sveder, elsker og det skal, sengen naturligvis kunne holde til. Undgå at få snavs og væske i den primære madras med en topmadras og forlæng levetiden på den primære madras. På alle topmadrasser fra Livingbed kan du nemt aftage betrækket og smide det direkte i vaskemaskinen. Du har altså mulighed for at holde din seng ren. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi langtidsholdbare og komfortable løsninger, og i den sammenhæng passer en topmadras godt ind.  

Dansk produceret kvalitet til rimelige priser - Livingbed 

Hos Delfin Sengecenter mener vi, det giver god mening at forhandle søvnartikler, der er produceret i Danmark. Livingbed har med deltaljen for øje skabt senge, der yder en særdeles god komfort og støtte til meget rimelige priser. Deres sengeløsninger kommer i et nordisk udtryk, der passer ind i alle moderne soveværelser. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi en række af diverse Livingbed produkter. Se bland andet vores elevationssenge fra Livingbeds to kollektioner - Supreme & Unique.