Karma elevationsseng

Med Livingbeds Karma elevationssenge får du en justerbar seng i luksusklassen, som findes i et væld af størrelser, designs og farver. Hos Delfin Sengecenter er vi utrolig glade for at have serien Karma elevationssenge i vores webshop. Denne serie af elevationssenge fra Livingbed kommer med formspændte lameller og en Linak-stærk, støjsvag elmotor inkl. trådløs fjernbetjening. Du har også mulighed for en vendbar springmadras efter dine behov og ønsker omkring fasthed og komfort. Du er dermed garanteret individuel tilpasning til din krop. Udforsk vores nedenstående udvalg af Livingbed Karma elevationssenge og find den, der passer til dit soveværelse.

Læs mere Læs mindre

27 varer

Faldende orden
pr. side

Find gode tilbud på Supreme elevationssenge fra Livingbed

Med Livingbed får du elevationssenge i dansk design, hvor din søvn er i højsædet, hvilket gælder for alle af deres modeller som Pocket, Ecobed plan, Multipocket og mange flere. Elevationssengen er mere end blot en almindelig seng – det er en højteknologisk seng, der rummer mange forskellige funktioner, der er fordelagtige for mange. Her er Livingbeds Supreme-serie ingen undtagelse, hvor du både kan tilkøbe dig topmadrasser samt gavl og ben fra samme producent.

Livingbeds Supreme elevationssenge kan du med fordel bruge, hvis du døjer med dårlig ryg eller uro i benene, da du har mulighed for at tilpasse din soveposition lige efter dine specifikke behov. Den kan samtidig også være behjælpelig, hvis du har tendens til at snorke. Når du køber en elevationsseng fra Livingbed hos Delfin Sengecenter, er der mange overvejelser, som du skal have gjort dig herunder sengestørrelse, hårdhed, topmadrasvariant, madrasfarve og mange andre elementer, så du kan designe sengen efter dine individuelle behov og dit soveværelses muligheder.

Fandt du ikke lige det, som du søgte iblandt Supreme-serien, så forhandler vi selvfølgelig også Livingbeds Unique elevationssenge, som er et rigtig godt valg, hvis du ønsker kvalitet for pengene. Du har dermed rig mulighed for at vælge en seng, som du vil elske at ligge i dag efter dag.

Køb din elevationsseng hos Delfin Sengecenter

Vi ønsker blot, at du finder det bedste, som passer til din søvn og kan forbedre din søvnkvalitet, så du føler dig veludhvilet hver dag – og her er elevationssenge en sværvægter indenfor en lang række af kroppens skavanker. Foruden Livingbed forhandler vi også andre anerkendte producenter som Jensen, Dunlopillo m.m., som ligeså producerer elevationssenge i særklasse.

Ring til os på tlf. +45 56 14 55 33, skriv til vores mail [email protected] eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til vores elevationssenge. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at afklare eventuel tvivl eller undren. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.