Karma Tilbehør

Livingbed er en af de leverandører, der virkelig formår at få høj komfort etableret i alle deres produkter, så du kan få den bedst mulige nattesøvn. Og selvom en sengegavl eller sengeben ikke nødvendigvis har en direkte betydning for din nattesøvn, kan de godt have en æstetisk indvirken i dit soveværelse.

Hos Delfin Sengecenter finder du et varieret udvalg af Livingbed gavle og ben, så du kan være med til at designe, hvordan dit soveværelse samt seng skal se ud. Du kan vælge iblandt mange farver, former, designs og materialer, der kan gøre dit ophold i soveværelset pænere og mere behageligt. Tjek vores nedenstående sortiment ud og se, hvordan du kan indrette dit hjem med en gavl eller sengeben fra Livingbed.

22 varer

Faldende orden
pr. side

Lækre sengegavle fra Livingbed

Foruden sin æstetiske funktion så har en sengegavl også en praktikalitet, da den mindsker slitage mod væggen. Med en gavl over sengen kan du på en enkel måde skabe et helt nyt look i dit soveværelse, så din seng fremstår ekstra indbydende.

Livingbeds sortiment af sengegavle er utrolig alsidigt og bredt. Du kan vælge imellem adskillige farver samt stofmaterialer, så du kan designe, hvordan den perfekte gavl er for dig. Når du skal vælge en gavl, skal du blot vælge det ønskede mål samt den ønskede farve. Skulle du mod forventning ikke finde en gavl fra Livingbed, der falder i din smag, så har TEMPUR og Jensen også fabelagtige varianter i deres sortiment.

Forny soveværelset med et par Livingbed sengeben

Har du husket at tjekke om sengeben følger med din nykøbte seng? Eller ønsker du blot at forny dit soveværelse med et par Livingbed sengeben? Uanset hvad din motivation er for at købe nye ben til din seng, vil vi anbefale Livingbeds sortiment. Her finder du et stort og varieret sortiment, så du med garanti vil finde et par sengeben, du vil kunne lide.

Der er mange kriterier, du kan vælge din Livingbed sengeben ud fra. Du kan bl.a. få ben i stål, metal eller træ samt som farvede. Dernæst er der benenes form, hvor vi forhandler firkantede, koniske, pegasus-formede, champagneformede og runde. Hvis du ikke søger traditionelle sengeben, har vi også en sengesokkel med ventilationskanaler samt sengehjul. Med Livingbed vil dine sengeben være alle pengene værd. Fandt du ikke det, du søgte i Livingbeds sortiment? Så tjek Dunlopillos sengeben ud.

Delfin Sengecenter – stort udvalg af tilbehør til sengen

Selvom størstedelen af vores webshop er senge, finder du også mange kategorier, der falder ind under sengetilbehør. For sengetilbehøret kan være med til at gøre din seng mere komfortabel og pæn.  

Brænder du inde med et spørgsmål? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved ringe på tlf. +45 56 14 55 33, skrive til vores mail [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, uanset hvordan du vælger at kontakte os.