Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Karma Springmadrasser

Her på siden finder du vores udvalg af springmadrasser fra den danske sengeproducent - Livingbed. I springmadrasserne er der en 5-zonet og 7-zonet vendbar madras, der yder en særdeles god komfort og støtte. Der er anvendt Cooltex skum omkring fjedrene, der giver dig en ventileret nat, hvor du ikke skal kæmpe med hedeture. Med en springmadras fra Livingbed har du mulighed for at holde en god hygiejne, da Cooltex skum har en antibakteriel egenskab.

Vi forhandler vores forskellige springmadrasser med fleksible løsninger, så du kan tilpasse din madras i en fasthed og størrelse, der matcher dine ønsker. Med vores mange års erfaring i sengebranchen har vi opbygget en særdeles stor erfaring i at rådgive vores kunder, så de ender op med den bedste seng for dem. Vi vil med glæde være din professionelle samarbejdspartner i jagten på din nye seng.

Vi glæder os til, at du besøger os i vores fysiske butikker. Du kan også altid kontakte os på mail eller telefon.  

Læs mere Læs mindre

Livingbed = kvalitet


Livingbed er danskproduceret moderne design, der passer ind i ethvert skønt soveværelse. Med deres to kollektioner, Supreme & Unique, formår Livingbed at bringe topkvalitet til deres kunder til en særdeles rimelig pris. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi en række af kvalitetsprodukter fra de kollektioner - oplev blandt andet vores Supreme kontinentalsenge eller Unique boxmadrasser.

Dansk kvalitet ved Delfin Sengecenter


Hos Delfin Sengecenter synes vi, det giver mening at forhandle senge, der er produceret og designet i Danmark. For det første laver de danske sengeleverandører produkter, der er særdeles konkurrencedygtige på verdensplan. For det andet giver det god mening for klimaet ikke at fragte produkter længere end højst nødvendigt, og det vil vi gerne støtte.
Find din næste seng fra en dansk producent, når du handler ved Delfin Sengecenter. Kik nærmere på vores lækre udvalg fra danske Dunlopillo, der producerer alle deres senge i hånden i skånsomme materialer.