Messina

Er du på udkig efter en ny seng med plads til opbevaring? Så er en Messina seng det helt rette valg for dig. Her får du kombineret et minimalistisk, smukt og funktionelt design, så du kan få gemt ekstra dyner eller lignende af vejen, uden du behøver at gå på kompromis med æstetikken i soveværelset. Sengestellet er i massiv kernebøg og fremstår utrolig robust og solidt. Herudover ruller sengeskufferne let ud fra sengestellet, så du nemt og hurtigt kan komme til de ting, der ligger gemt væk i skufferne.

Se nærmere på vores Messina senge herunder og find den størrelse, der passer til dine behov. Vi sælger både enkeltmandssenge samt forskellige størrelser dobbeltsenge, hvor du kan vælge imellem bredderne 160, 180 og 200 cm. Udvalget af Messina senge giver dig desuden mulighed for at vælge den farve på sengestellet, du ønsker, så du kan matche denne med din øvrige indretningsstil i soveværelset.

4 vare(r)
90x200
Fyr hvid og lud/olie
3.598,00 DKK
4.798,00 DKK
7.798,00 DKK
18%
Tilbud
Pris fra:
Specialpris fra 1.235,00 DKK
Normalpris: 1.498,00 DKK
4 vare(r)

Nem opbevaring med en Messina seng

Særligt hvis du bor i en mindre lejlighed, vil du kende til glæden ved at fremfinde nye måder, hvorpå du kan opnå mere opbevaringsplads, uden at det ser rodet ud. Den trange plads sætter sine begrænsninger, og derfor er man nødt til at tænke kreativt. En sengeramme med skuffer fra Messina er netop en måde, hvorpå du kan opnå en nem ekstraopbevaring, uden det tager plads fra det øvrige rum.

Med de fire rummelige skuffer, som er i Messinas sengerammer, vil du kunne få plads til diverse ting og sager, som du måske ikke førhen har vidst, hvor du skulle gøre af. Hvad end du så ønsker at opbevare i skufferne, er selvfølgelig op til dig. Det kan måske være tøj, sko, sengetøj og lagener m.v. Det positive ved en Messina sengeramme er, at det ikke er besværligt for dig, når skal have fat i de ting, der ligger i skufferne. Skufferne glider nemlig utrolig nemt ind og ud.

 

Senge med skuffer - kontakt os for vejledning

Det er naturligvis ikke kun for personer med små lejligheder, at en seng med skuffer kan være at foretrække. Det kan være, at du bare godt kunne tænke dig lidt ekstra plads til ekstradyner og -puder, og så er en sengeramme med skuffer altså også utrolig oplagt. Uanset hvad grunden er til, at du ønsker en seng med skuffer, så er en Messina seng et oplagt valg. Den er både smuk i designet, samtidig med at du hurtigt vil opleve glæden ved den funktionelle opbevaringsløsning. 

Sengene sælges uden bund, madras, sengebord og topgavl. Ønsker du hjælp til at finde disse relaterede produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 56 14 55 33 eller på mail delfinsengcenter@mail.tele.dk. Søger du desuden andet tilbehør til din seng i form af dyner, hovedpuder eller lagner og sengelinned, kan du ligeledes finde dette her hos os.