Optimér opbevaringspladsen i dit soveværelse med en praktisk skuffeseng fra Messina

Er du på udkig efter en ny seng med plads til opbevaring? Så er en Messina seng det helt rette valg for dig. Her får du kombineret et minimalistisk, smukt og funktionelt design, så du kan få gemt ekstra dyner eller lignende af vejen, uden du behøver at gå på kompromis med æstetikken i soveværelset. Sengestellet er i massiv kernebøg og fremstår utrolig robust og solidt. Herudover ruller sengeskufferne let ud fra sengestellet, så du nemt og hurtigt kan komme til de ting, der ligger gemt væk i skufferne.

Se nærmere på vores Messina senge herunder og find den størrelse, der passer til dine behov. Vi sælger både enkeltmandssenge samt forskellige størrelser dobbeltsenge, hvor du kan vælge imellem bredderne 160, 180 og 200 cm. Udvalget af Messina senge giver dig desuden mulighed for at vælge den farve på sengestellet, du ønsker, så du kan matche denne med din øvrige indretningsstil i soveværelset.

4 varer

Faldende orden
pr. side

Nem opbevaring med en Messina-seng

Særligt hvis du bor i en mindre lejlighed, vil du kende til glæden ved at fremfinde nye måder, hvorpå du kan opnå mere opbevaringsplads, uden at det ser rodet ud. Den trange plads sætter sine begrænsninger, og derfor er man nødt til at tænke kreativt. En sengeramme med skuffer fra Messina er netop en måde, hvorpå du kan opnå en nem ekstraopbevaring, uden det tager plads fra det øvrige rum.

Med de fire rummelige skuffer, som er i Messinas sengerammer, vil du kunne få plads til diverse ting og sager, som du måske ikke førhen har vidst, hvor du skulle gøre af. Hvad end du så ønsker at opbevare i skufferne, er selvfølgelig op til dig. Det kan måske være tøj, sko, sengetøj og lagener m.v. Det positive ved en Messina sengeramme er, at det ikke er besværligt for dig, når skal have fat i de ting, der ligger i skufferne. Skufferne glider nemlig utrolig nemt ind og ud. 

Dansk design med plads til det hele

Når du vælger en ny seng, er det selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at der er plads til dig i sengen. Og til den, du deler sengen med, naturligvis. Men det er også mindst lige så vigtigt, at der er plads til gode idéer, plads til det ekstra sæt sengetøj, der ikke kan være i skabet, og plads til at flytte rundt, hvis soveværelset skal indrettes på ny. Med andre ord skal der være plads til kreativitet. Og det får du, når du vælger en seng fra Messina.

Du kan enten vælge en seng med to eller fire skuffer, alt efter hvor meget opbevarings- og sengeplads, du har brug for. Hvis du vælger en seng med fire skuffer, får du ekstra meget plads til opbevaring, og vælger du en seng med to skuffer, får du en kompakt og praktisk enkeltmandsseng. Hvad enten du vælger at bruge alle fire skuffer i din dobbeltseng eller spare plads ved at sætte den ene side af sengen op langs væggen, så får du masser af praktisk og diskret opbevaring i soveværelset.

Væk med støvsugeren – Mindre plads til støv

Al den lækre plads, som du får til opbevaring, snupper du lige for næsen af det støv og skidt, der normalt ville samle sig under sengen. Med en Messina-skuffeseng bliver du én gang for alle fri for at lave dybe knæbøjninger og støvsuge inde under din seng. Skuffen lukker helt tæt ind til sengen, så støvet holdes på afstand.

Og når du til helt den store forårsrengøring vil komme den smule støv, der har fundet vej derind, til livs, kan du nemt trække sengens skuffer ud og støvsuge efter. Med andre ord bliver det nemt at holde soveværelset pænt og lækkert, når du vælger en seng med indbyggede skuffer.

Kreativ indretning til gæsteværelset eller kontoret

Hvis du gerne vil have plads til overnattende gæster, men ikke har et helt ekstraværelse at sætte af, kan du være kreativ med indretningen med en skuffeseng. Vores fine enkeltmandsseng fra Messina kan nemlig sagtens bruges som en sofa om dagen og en gæsteseng om natten. Sengetøjet og hovedpuden kan nemt lægges ned i sengens to skuffer, når det ikke er i brug.

På den måde kan du forvandle kontoret til et gæsteværelse på nul komma fem. Skuffesengen er også perfekt til teenageværelset, når dit barn når ”vi-leger-ikke-vi-er-sammen”-alderen. Med et snuptag kan værelset få en komfortabel sofa, som giver det tidligere børneværelse et voksent og modent løft. Sengen er den perfekte løsning, når du både ønsker komfort og pladsbesparende design. Uanset, hvilket rum den skal stå i.

Senge med skuffer - kontakt os for vejledning

Det er naturligvis ikke kun for personer med små værelser eller lejligheder, at en seng med skuffer kan være at foretrække. Det kan være, at du bare godt kunne tænke dig lidt ekstra plads til ekstradyner og -puder, og så er en sengeramme med skuffer altså også utrolig oplagt. Uanset hvad grunden er til, at du ønsker en seng med skuffer, så er en Messina seng et oplagt valg. Den er både smuk i designet, samtidig med at du hurtigt vil opleve glæden ved den funktionelle opbevaringsløsning.

Sengene sælges uden bund, madras, sengebord og topgavl. Ønsker du hjælp til at finde disse relaterede produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 56 14 55 33 eller på mail [email protected]. Søger du desuden andet tilbehør til din seng i form af dyner, hovedpuder eller lagner og sengelinned, kan du ligeledes finde dette her hos os.