Night & Day sengelinned "Desdemona" Cappuccino

Leveringstid 2-3 dage
Fra pris:
Tilbudspris 349,00  DKK Regulær pris 599,00  DKK
Varenummer
NDDesdemona
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Sengesættet består af dyne- og pudebetræk (60x63 cm), begge med skjult lynlås, der ikke bemærkes ved brug.

  Sengesæt DESDEMONA med de store blomstermotiver er fremstillet af 100% bomuld i en satinvævning, der giver et glansfuldt, lækkert og slidstærkt sengesæt.

  Night&Days eksklusive sengesæt er fremstillet af 100% bomuld, Satinvævet

  Sengesættet er fra Night & Day, som er kendt for deres moderne nordisk design. Her er der fokus på detaljer, lækre materialer og ikke mindst leg og innovation.

  Produktet er også certificeret i henhold til Made in Green by OEKO-TEX. Made in Green er en produktcertificering, der ligesom OEKO-TEX Standard 100 garanterer, at tekstilprodukter er testet og fri for stoffer, der kan være sundheds- og miljøskadelige. Made in Green sikrer også en miljøvenlig og social ansvarlig produktion samt gennemsigtighed gennem forsyningskæden.

  Vaskeanvisning:

  Vend vrangen ud og luk lynlåsen, når du vasker. På denne måde sikrer du, at form og farver holder sig bedst muligt.

  – Vask ved 60°C

  – Tørre tumbles ved middel varme

  – Tåler strygning

  – Tåler kemisk rens

  – Må ikke bleges

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Night & Day sengelinned "Desdemona" Cappuccino
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen