Night & Day Økologisk sengesæt 140x200 - 140x220 cm "Newport"– sand

Leveringstid 2-3 dage
Fra pris:
Tilbudspris 299,00  DKK Regulær pris 649,00  DKK
Varenummer
NDnewport
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Night & Day’s eksklusive sengesæt ‘Newport’ er din vej til et godt sovemiljø med bæredygtige materialer, bløde tekstiler og blide farver. Klassisk design med et præg af 70’erne. Det grafiske print i naturfarver giver sengetøjet et enkelt og varmt udtryk.

  Sengesættet er fremstillet af GOTS certificeret 100% økologisk bomuld og er satinvævet. Herved får du det blødeste sengetøj, som er slidstærkt og behageligt at ligge i.

  Produktet er også certificeret i henhold til Made in Green by OEKO-TEX. Made in Green er en produktcertificering, der ligesom OEKO-TEX Standard 100 garanterer, at tekstilprodukter er testet og fri for stoffer, der kan være sundheds- og miljøskadelige. Made in Green sikrer også en miljøvenlig og social ansvarlig produktion samt gennemsigtighed gennem forsyningskæden.

  Sengesættet består af dyne- og pudebetræk med skjult lynlås. DELHI leveres i en stofpose i samme mønster og kvalitet som sengetøjet.

  Vaskeanvisning:

  Vend vrangen ud og luk lynlåsen, når du vasker. På denne måde sikrer du, at form og farver holder sig bedst muligt.

  – Vask ved 60°C

  – Tørre tumbles ved middel varme

  – Tåler strygning

  – Tåler kemisk rens

  – Må ikke bleges

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Night & Day Økologisk sengesæt 140x200 - 140x220 cm "Newport"– sand
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen