Nightline Softside vandmadras

Kun %1 tilbage
Fra 1.325,00  DKK
Varenummer
nightline
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 •  NIGHTLINE VANDMADRASSEN

  Vores Nightline vandmadrasser giver en korrekt ergonomisk støtte til hele ryggen og rygsøjlen og leveres i forskellige stabiliseringer – med eller uden lændestøtte.
  De for-komprimerede fibre sikrer en minimal ændring i stabiliseringen og en lang levetid for madrassen. 

  Nightline vandmadrasserne har en glat overflade i modsætning til Skyline vandmadrasser, hvor overfladen har et præget mønster. 

  F60 – let stabilisering. Tre fiberlag. Stabilisering på 3-4 sek. 

  F80 – medium stabilisering. Fire fiberlag. Et lag lændestøtte. Stabilisering på 1-2 sek. 

  F100 – stærk stabilisering. Fem fiberlag. Et lag lændestøtte. Stabilisering på 0-1 sek. 

  F100+ – meget stærk stabilisering. Syv fiberlag. To lag lændestøtte. Stabilisering på 0 sek. 

  F200+ – ultra-stærk stabilisering. Ni fiberlag. To lag lændestøtte. Stabilisering på 0 sek. 

  Alle vores Nightline madrasser er produceret med den miljøvenlig og phthalat-fri blødgører Mesamoll ® II fra Lanxess, der sikrer en længere levetid. Den opfylder de strengeste standarder, som er specificeret af De Europæiske Fødevaresikkerheds-myndigheder (EFSA) og FDA (Food and Drug Administration).

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Nightline Softside vandmadras
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen