Nørgård

Er du på udkig efter en ny seng, der både skal kunne holde i mange år fremover og samtidig være smuk og tidløs? Så er en seng fra Nørgård det helt rette valg for dig. Med en sengeramme fra Nørgård får du en seng, der er håndbygget i ædle træsorter af allerhøjeste kvalitet. På Villy Nørgårds snedkerværksted i Snejbjerg bliver din sengeramme bygget af engagerede håndværkere, der kredser for detaljerne og det unikke design. På værkstedet bliver al træet til sengerammerne omhyggeligt udvalgt og forarbejdet for at sikre den bedste kvalitet til din Nørgård-seng.

Sengerammerne og sengebordene fra Nørgård er ægte dansk håndværk til dit soveværelse, og kombinationen af sengen og sengebordet skaber et fuldent look i rummet. Nørgårds sengerammer er fremstillet af massivt træ, som altid er af fremragende kvalitet. Så kan du nemlig beholde din seng længe og få glæde af den i mange år. Sengene bliver produceret af uddannede og engagerede danske håndværkere, og er designet af møbelsnedkeren Villy Nørgård.

Dansk design af Villy Nørgård

”Ethvert af mine designs har en historie og et formål”, skriver møbelsnedkeren Villy Nørgård på sin officielle hjemmeside. Alle sengene fra Nørgård er designet ud fra Villy Nørgårds vision og klare sans for godt, dansk design. Sengene er konstrueret af træ, som møbelsnedkeren selv forarbejder og udvælger på hans eget snedkerværksted i Snejbjerg, som ligger tæt på Herning.

Der er ikke så meget som én tilfældig detalje, når du vælger en seng af Nørgård. Sengenes designs er enkle og klare i linjerne, og det er først og fremmest kærligheden til godt håndværk, der har drevet den danske sengevirksomhed. En seng fra Nørgård er til dig, der er kræsen og ved lige præcis, hvad du vil have. Hvis du er til kvalitet, enkelt design, massivt træ og respekt for snedkerhåndværket, så kan du ikke ramme bedre end med en seng fra Nørgaard.

.

1 vare

Faldende orden
pr. side

En Nørgård-seng og sengeramme efter dine ønsker

Med en Nørgård-seng er du ikke alene sikret en seng af høj kvalitet i ægte dansk håndværk – du får nemlig tilmed muligheden for selv at designe din seng efter dine egne ønsker. Sengene fra Nørgård er kompromisløse, og fordi designet bliver skabt af dig, får sengen sin egen, unikke historie. En mere personlig seng fås ikke!

Nørgårds sengerammer bliver fremstillet efter kundeordrer og kan laves i alle mål og i op til mere end 10 forskellige træsorter. Flere af Nørgård-sengene fås med forskellige benhøjder, og du vælger selv mellem en model med eller uden gavl – alt efter hvad du foretrækker.

For at få din ideelle Nørgård-seng kan du vælge mellem mange forskellige madrasser på vores hjemmeside. Du kan ligeledes vælge mellem diverse bunde på sengen. Om du er mest til en plan bund eller elevationsbund har ingen betydning – du kan få lige den bund, du ønsker hos Delfin Sengecenter. Du kan bl.a. få en elevationsbund, der fint kan kombineres med en Nørgård-seng, samt adskillige madrasser, der passer til dit søvnbehov som eksempelvis en latexmadras eller en af vores  trykaflastende madrasser.

For at købe den seng, der passer bedst til dig, skal du først og fremmest vælge den sengemodel, du foretrækker. Dernæst vælger du ganske enkelt sengens ønskede størrelse, træsort og ved nogle sengemodeller også fodgavlens højde. Du kan ligeledes vælge mellem dit ønskede Nørgård-sengebords størrelse og træsort. Når du har sammensat den perfekte seng, der passer til dig og dit soveværelse, sørger vi for, at designet bliver sat i gang i snedkerværkstedet i Snejbjerg. Nørgård er dansk håndværk, når det er bedst!

Fire unikke sengekollektioner

I vores sortiment finder du Nørgård-senge fra hele fire unikke kollektioner. Kollektionerne Retro, Samba, Unika og Organic har alle hver deres særegne karakteristika. Med en seng fra Retro-kollektionen får du en seng, som er designet med inspiration fra en helt traditionel sengetype. Kollektionen er designet i 2005, og sengene bygges med kraftige kanter og et tidsløst look med bred træfinér.

Samba-kollektionen er designet helt tilbage i 1996. Sengene har en helt speciel elegance og lethed, selvom også denne sengemodel naturligvis er fremstillet af massivt træ. Hvis du er til det mere bastante med samme luftighed, er Unika-kollektionen måske lige noget for dig. Denne kollektion er designet i 2018, og den er inspireret af den rå natur.

Samme inspirationskilde var grundlaget, da Organic-kollektionen blev designet i 2018. Men i stedet for at fokusere på det rå i naturen, var Villy Nørgårds fokus her i stedet på naturens bløde former. Sengene bærer derfor præg af bløde, naturinspirerede former. Det organiske look giver sengen en elegant lethed, som er lige så bastant som Unika-sengene og lige så let som Samba-modellerne.

Vi hos Delfin Sengecenter står klar til at hjælpe dig

Ud over vores tidløse og smukke senge og sengeborde fra Nørgård finder du senge fra andre anerkendte mærker på vores hjemmeside. Disse omfatter bl.a. mærkerne Dunlopillo, Jensen og Messina, som også tilbyder senge og kvalitetsmadrasser, så du kan sove godt og trygt. Med vores store sortiment er du altså sikker på at finde senge, der falder i din smag.

Ønsker du hjælp eller vejledning til at finde lige netop den seng, der passer til dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os på telefonnummeret +45 56 14 55 33 eller via mail på [email protected]. Der er også mulighed for at kontakte os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre dig og hjælpe dig på vej mod en endnu bedre nattesøvn.