Nørgård sengeramme

Er du på udkig efter en ny seng, der både skal kunne holde i mange år fremover og samtidig være smuk og tidløs? Så er en seng fra Nørgård det helt rette valg for dig. Med en sengeramme fra Nørgård får du en seng, der er håndbygget i ædle træsorter af allerhøjeste kvalitet. På Villy Nørgårds snedkerværksted i Snejbjerg bliver din sengeramme bygget af engagerede håndværkere, der kredser for detaljerne og det unikke design. På værkstedet bliver al træet til sengerammerne omhyggeligt udvalgt og forarbejdet for at sikre den bedste kvalitet til din Nørgård-seng.

Sengerammene og sengebordene fra Nørgård sikrer ægte dansk håndværk til dit soveværelse, og kombinationen af sengen og sengebordet skaber et fuldent look. Nørgård vil gerne have, at dine ønsker og drømme går i opfyldelse, og derfor er Nørgårds sengerammer i god kvalitet, så du kan beholde din seng og få glæde af den i mange år.

7 vare(r)
10.498,00 DKK
2.619,00 DKK
2.998,00 DKK
Pris fra:
10.739,00 DKK
Pris fra:
11.399,00 DKK
7 vare(r)

En Nørgård-seng og sengeramme efter dine ønsker

Med en Nørgård-seng er du ikke blot sikret en seng af høj kvalitet i ægte dansk håndværk – du kan tilmed selv designe din seng efter dine ønsker. Sengene fra Nørgård er kompromisløse, da designet bliver skabt af dig, og sengen får sin egen, unikke historie. En mere personlig seng fås ikke!

Nørgårds sengerammer bliver derfor fremstillet efter kundeordre og kan laves i alle mål og i op til mere end 10 forskellige træsorter. Flere af Nørgård-sengene fås med forskellige benhøjde samt med eller uden gavl – alt efter hvad du foretrækker.

For at få din ideelle Nørgård-seng kan du vælge mellem mange forskellige madrasser på vores hjemmeside, og du kan ligeledes vælge mellem diverse bunde på sengen. Om du er mest til en plan bund eller elevationsbund har ingen betydning – du kan få lige den bund, du ønsker hos Delfin Sengecenter. Du kan bl.a. få en elevationsbund, der fint kan kombineres med en Nørgård-seng, samt adskillige madrasser efter dit behov som latexmadrasser og trykaflastede madrasser.

For at købe den seng, der passer bedst til dig, vælger du blot sengens ønskede størrelse, træsort og, ved nogle senge, fodgavlens højde på vores hjemmeside. Du kan ligeledes vælge mellem dit ønskede Nørgård-sengebords størrelse og træsort. Nørgård er dansk håndværk, når det er bedst!

Vi hos Delfin Sengecenter står klar til at hjælpe dig

Udover vores tidløse og smukke senge og sengeborde fra Nørgård finder du senge fra andre anerkendte mærker på vores hjemmeside. Disse omfatter bl.a. mærkerne Dunlopillo, Jensen og Messina, som også tilbyder senge og kvalitetsmadrasser, så du kan sove godt og trygt. Med vores store sortiment er du altså sikker på at finde senge, der falder i din smag.

Ønsker du hjælp eller vejledning til at finde lige netop den seng, der passer til dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os på telefonnummeret +45 56 14 55 33 eller via mail på kontakt@delfinsengecenter.dk. Der er også mulighed for at kontakte os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!