Oldschool Retro Sovesofa 115x210 cm

På lager
9.445,00 DKK
Varenummer
INNOVATIONOldschoolRetrosovesofa
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • En tilbagevenden til den ikoniske britiske sofa. Old school-sofaen tilbyder eksklusiv form og funktion og opfylder kravene til kompakt levevis. Den ideelle sofa til en klassisk, fleksibel stue.

  FUNKTION: 

  Det forbløffende Old school polstring kombineret med den store split back funktion med tre liggende positioner. Den tætte, dybt tuftede knapper i Chester Field madras med pocket fjedre giver høj komfort. skræddersyet, unikt design., der kan justeres til at imødekomme forskellige behov. Madras hårdhed fast 

  Mål: H78 x B210 x D91 cm

  Siddehøjde 45 cm

  Liggemål: 115 x 210 cm

  Tekstilnavn 461 Læder brun  

  Sammensætning 85% polyvinyl / 15% viskose

   Martindale 100.000

  Leveringstid 2-4 uger

  Specifikationer
  Leveringstid (bruges)2-4 uger
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Oldschool Retro Sovesofa 115x210 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen