Ringsted Dun - Kvalitetsdyner og Puder til en Behagelig Søvn - Spar op til 50 %

Alle fortjener en god nats søvn – og hvor er bedre at starte end ved at investere i dyner og hovedpuder af højeste dunkvalitet? Hos Delfin Sengecenter kan du få et stort udvalg af dyner og puder fra anerkendte Ringsted Dun, som sikrer dig den bedste sovekomfort og de bedste betingelser for din nattesøvn.

Ringsted Dun er blevet internationalt kendt på baggrund af den høje kvalitet i produkterne. Ringsted Dun forhandler dyner og puder, som er udviklet og produceret af det pureste dun. Det har virksomheden gjort siden 1947, og den har derfor stor erfaring inden for sit felt.

Men det er ikke kun i forhold til kvaliteten, at Ringsted Dun har sine forcer. Virksomheden går nemlig også meget op i miljø, menneskerettigheder, arbejdsforhold og dyrevelfærd. Så hvis du investerer i en Ringsted-dyne eller en Ringsted-pude, kan du altså være sikker på at investere i god samvittighed – og samtidig sove godt.

35 varer

Faldende orden
pr. side

Få bl.a. Ringsted Dun-sommerdyne, -jubilæumsdyne og -hovedpuder

Hos Delfin Sengecenter kan du få et væld af forskellige dyner og puder fra Ringsted Dun af allerhøjeste kvalitet. Vores Ringsted Dun-dyner kan du få i forskellige størrelser og længder, så du kan være sikker på at finde en dyne, der passer til dig.

Du kan samtidig også få dynerne i tre varmegrader, nemlig helårs-, sommer- og vinterdyner, så du er dækket ind til alle årstider. Nogle foretrækker at bruge den samme dyne hele året, og så er en helårsdyne ideel. Andre derimod vil hellere udskifte dynen, når vejret begynder at blive enten koldere eller varmere. Så er det rigtig smart med en Ringsted Dun-sommerdyne og -vinterdyne, så du blot skal bytte rundt på de to, når årstiderne skifter. Så skal du heller ikke gå og frygte, at du enten kommer til at svede eller fryse om natten.

Kombinér din ideelle Ringsted Dun-dyne med en Ringsted Dun-hovedpude af høj kvalitet med fyld af dun og småfjer for ekstra komfort. Her vil du også finde et bredt udvalg af lækre puder fra Ringsted Dun, så der er højst sandsynligt også en Ringsted Dun-pude for lige netop dig!

Du finder også Ringsted Dun-juniordyne og -pude samt Ringsted Dun-babydyne og -pude

Børnene skal selvfølgelig ikke snydes for en lækker dyne eller pude, og derfor forhandler vi også både Ringsted Dun-babydyne og juniordyne fra Ringsted Dun samt puder til både baby og junior. Så er du sikret, at hele familien sover godt om natten med dyner og puder fra Ringsted Dun af højeste kvalitet.

Naturligvis kan du også få en økologisk dyne og pude fra Ringsted Dun – så du samtidig kan sove med god samvittighed. Og det gælder, uanset om der er tale om en pude eller en dyne til voksne, eller om det er til de små. Alle vores Ringsted-dyner og -puder er desuden NOMITE-mærket, hvilket betyder, at de er tætvævet, så husstøvmiderne ikke kan trænge igennem. Det er en klar fordel, som samtidig kan være med til at skabe noget tryghed for dig og hele familien.

Ringsted Duns 3 forskellige duntyper

I dynerne og puderne fra Ringsted Dun er der tre forskellige slags dunfyld, som holder dig varm og komfortabel:

  • andedun
  • gåsedun
  • moskusdun.

Du kan desuden også få dunsokker fra Ringsted Dun med andedun, som holder dine fødder varme på de kolde dage. Alle dynerne, puderne og sokkerne kan du vaske ved 60 grader, og dette kan vores Ringsted Dun-vaskemiddel uden parfume eller farve hjælpe dig med. 

Optimal sovekomfort hos Delfin Sengecenter

Hos Delfin Sengecenter kan du, ud over dyner og puder fra Ringsted Dun, naturligvis også få smukke tekstiler i form af både sengelinned, lagner og pudebetræk, som du kan beklæde din pude og dyne fra Ringsted Dun med. Så kan du hurtigt gøre dig et fuldendt køb fra dette kvalitetsrige mærke, som du vil blive glad for at se på, hver gang du træder ind i soveværelset. 

Husk, at du også kan få både kontinentalsenge og elevationssenge hos os, som er et must i ethvert soveværelse! De vil nemlig også hjælpe med til at sørge for, at du sover helt perfekt hver eneste nat. Så hos Delfin Sengecenter går du altså ikke forgæves, når du leder efter de rette elementer til dit soveværelse – uanset om det er en seng, en dyne eller noget helt tredje, som du står og mangler. Og kombinerer du en af vores lækre senge med forskellige produkter fra Ringsted Dun, er du altså sikret den bedst mulige nattesøvn – overhovedet.

Find en Ringsted Dun-dyne eller -pude på tilbud

Når du handler hos os, er du også sikker på at finde gode priser på vores forskellige produkter. Vi har blandt andet Ringsted-dyner på tilbud. Og ud over vores Ringsted Dun-dyner på tilbud finder du også masser af fordelagtige priser på vores forskellige Ringsted Dun-puder.

For hos Delfin Sengecenter går vi nemlig ikke kun op i kvaliteten af produkterne. Vi mener også, at det er vigtigt, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste og mest rimelige priser. Og netop derfor har vi også 100 % prisgaranti. Så bliver det da vist ikke meget bedre!

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores store sortiment af produkter til dit soveværelse, er du altid velkommen til at kontakte os. Uanset om det gælder vores produkter fra Ringsted Dun eller noget helt andet.

Vi vil meget gerne hjælpe og rådgive dig og står klar med mange års ekspertise. Så du kan forvente at få både personlig og kyndig rådgivning, hvis du kommer til os med spørgsmål. Du kan enten kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33 eller via vores mail på [email protected]. Husk ligeledes, at vi tilbyder dig gratis fragt, når du køber for over 600 kr. – helt til kantstenen.