Innovation Rollo Bow sovesofa med aftagelig betræk 80x200 cm

5.455,00  DKK
Varenummer
Innovationrollobowsofasmedaftageligbetræk
Delbetaling
182 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 5.455 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 182 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.455 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • En moderne Innovation Living liggestol. Rollo er designet til lang levetid med en metalramme og håndlavet Pocketfjedre madras. Nem at konvertere fra liggestol til en behagelig enkeltseng.

  FUNKTION:

  I mere end 25 år har Rollo været en Innovation Living-klassiker. Dens kompakte design har ikke mindre end 5 trin i begge sider, hvilket gør det muligt for dig at sidde, slappe af, lur og sove, når behovet er der. Den komfortable fjedermadras er håndlavet i Danmark og giver en blød komfort, da pocketfjedrene er omgivet af flere lag fiberfyld, hvilket sikrer høj komfort og reducerer varmen under søvn. Rollos multifunktion gør det muligt at placere den i din stue, hal, reserve værelse eller et andet hjem. Virkelig en unik dagseng, der passer til ethvert formål.

  • Liggemål: 80 x 200 cm

  Inkl. Rygpølle,(Hyper blødt skum og fiberfyld)

  Ekskl: Stelbetræk
  Ekskl: Square pudsæt

  Valg en madras: 
  Classic Round madras: En komfortabel og klassisk madras, 3 lag kartet bomuld på oversiden, en 8 cm. freonfri polyesterskum og 1 lag kartet bomuld på undersiden. 
   
  Spring Round madras: Spring er en fusionsmadras med 12 cm. posefjedre, omgivet af 2 lag af åndbart kartet bomuld på toppen og 1 lag kartet bomuld på undersiden. En høj elastisk luksus madras af høj kvalitet og lang levetid.

  Udvendige mål:

  Sofa dybde 90 cm
  Sofa Bredde 200 cm
  Sofa Højde 90 cm
  Sædedybde 52 cm
  Sædehøjde 44 cm

  Sove mål:

  Sengebredde 80 cm
  Sengelængde 200 cm
  Sengehøjde 44 cm
  Madras Højde 18 cm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Innovation Rollo Bow sovesofa med aftagelig betræk 80x200 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille