Innovation Rollo Stem sovesofa med fast betræk 80x200 cm

80x200
Varenummer: Innovationrollostemsofamedfastbetræk

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 2-4 uger

4.165,00 DKK

* Obligatoriske felter

En moderne Innovation Living liggestol. Rollo er designet til lang levetid med en metalramme og håndlavet Pocketfjedre madras. Nem at konvertere fra liggestol til en behagelig enkeltseng.

FUNKTION:

I mere end 25 år har Rollo været en Innovation Living-klassiker. Dens kompakte design har ikke mindre end 5 trin i begge sider, hvilket gør det muligt for dig at sidde, slappe af, lur og sove, når behovet er der. Den komfortable fjedermadras er håndlavet i Danmark og giver en blød komfort, da pocketfjedrene er omgivet af flere lag fiberfyld, hvilket sikrer høj komfort og reducerer varmen under søvn. Rollos multifunktion gør det muligt at placere den i din stue, hal, reserveværelse eller et andet hjem. Virkelig en unik dagseng, der passer til ethvert formål.

  • Mål: H60 x B139/200 x D80 cm
  • Siddehøjde 36 cm
  • Liggemål: 80 x 200 cm

Inkl. Rygpølle,(Hyper blødt skum og fiberfyld) 

Ekskl: Stelbetræk
Ekskl:  Square pudsæt 

Valg en madras: 

Classic Round madras: En komfortabel og klassisk madras, 3 lag kartet bomuld på oversiden, en 8 cm. freonfri polyesterskum og 1 lag kartet bomuld på undersiden. 
 
Spring Round madras: Spring er en fusionsmadras med 12 cm. posefjedre, omgivet af 2 lag af åndbart kartet bomuld på toppen og 1 lag kartet bomuld på undersiden. En høj elastisk luksus madras af høj kvalitet og lang levetid

Sengetøjsmagasin kan tilkøbes

Levringstid 2-4 uger