Innovation Rollo Stem sovesofa med fast betræk 80x200 cm

4.165,00  DKK
Varenummer
Innorollostemfastbetræk80x200
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • En moderne Innovation Living liggestol. Rollo er designet til lang levetid med en metalramme og håndlavet Pocketfjedre madras. Nem at konvertere fra liggestol til en behagelig enkeltseng.

  FUNKTION:

  I mere end 25 år har Rollo været en Innovation Living-klassiker. Dens kompakte design har ikke mindre end 5 trin i begge sider, hvilket gør det muligt for dig at sidde, slappe af, lur og sove, når behovet er der. Den komfortable fjedermadras er håndlavet i Danmark og giver en blød komfort, da pocketfjedrene er omgivet af flere lag fiberfyld, hvilket sikrer høj komfort og reducerer varmen under søvn. Rollos multifunktion gør det muligt at placere den i din stue, hal, reserveværelse eller et andet hjem. Virkelig en unik dagseng, der passer til ethvert formål.

  • Liggemål: 80 x 200 cm

  Inkl. Rygpølle,(Hyper blødt skum og fiberfyld) 

  Ekskl: Stelbetræk
  Ekskl:  Square pudsæt 

  Valg en madras: 

  Classic Round madras: En komfortabel og klassisk madras, 3 lag kartet bomuld på oversiden, en 8 cm. freonfri polyesterskum og 1 lag kartet bomuld på undersiden. 
   
  Spring Round madras: Spring er en fusionsmadras med 12 cm. posefjedre, omgivet af 2 lag af åndbart kartet bomuld på toppen og 1 lag kartet bomuld på undersiden. En høj elastisk luksus madras af høj kvalitet og lang levetid

  Sengetøjsmagasin kan tilkøbes

  Levringstid 2-4 uger

  Sofa dybde 90 cm
  Sofa Bredde 200 cm
  Sofa Højde 90 cm
  Sædedybde 52 cm
  Sædehøjde 44 cm

  Sove mål:

  Sengebredde 80 cm
  Sengelængde 200 cm
  Sengehøjde 44 cm
  Madras Højde 18 cm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Innovation Rollo Stem sovesofa med fast betræk 80x200 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen