Skånemadras/Rullemadras: Beskyttelse og Praktiskhed til Din Seng

Vidste du godt, at en rullemadras forlænger din madras’ levetid, da den beskytter din madras og topmadras for uønskede pletter og skjolder, der kan komme i løbet af natten? Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af skånemadrasser til dig, så du ikke behøver at bruge penge og besvær på at få din madras renset, når der igennem årenes løb samler sig bl.a. svedpletter på den.

En rullemadras placeres mellem din madras og din topmadras eller dit lagen og er så tynd, at den ikke kan mærkes. Skånemadrassen kan absorbere fugt, du afgiver i løbet af natten, og dermed kan din madras og evt. topmadras holde sig pæn i flere år. Investér i en rullemadras i dag og undgå uønskede pletter på din madras og optimér dit sovemiljøs hygiejne!

9 varer

Faldende orden
pr. side

Se vores store udvalg af rullemadrasser

Hos Delfin Sengecenter har vi rullemadrasser fra flere forskellige anerkendte brands, nemlig Temprakon, Protecta og CPH-Living. Vores sortiment af skånemadrasser er særligt udvalgt, så der er en rullemadras til flere af de typer madrasser, vi forhandler. Du kan bl.a. få en rullemadras, som er velegnet til vandsenge, samt en skånemadras med split, hvis du har en elevationsseng.

Se også vores rullemadrasser, som er 100 % vandtætte samt allergivenlige og antibakterielle, og som hjælper med at holde huden tør, når du sover. Vi har også downtoppers, som er temperatur- og fugtregulerende og skaber den perfekte klimazone til en god nats søvn. Skynd dig ud og investér i en rullemadras og hold din madras pæn i mange år!

Hvorfor skal du købe en rullemadras?

Kort opsummeret skal du investere i en skånemadras, da:

  • En rullemadras forlænger din madras’ og topmadras’ levetid, og du undgår at skulle rense din madras for skjolder.
  • Skånemadrassen absorberer fugt i løbet af natten, så du opretholder en behagelig temperatur.
  • Dit sovemiljø får bedre hygiejne med en rullemadras, der kan opfange husstøvmider og bakterier.                                                                                                           

Optimér dit sovemiljø med Delfin Sengecenter

Foruden vores udvalg af skånemadrasser har vi hos Delfin Sengecenter en lang række produkter, der er uundværlige i dit soveværelse. Tag f.eks. et kig på vores brede udvalg af madrasser som boxmadrasser, latexmadrasser og trykaflastede madrasser, der alle sikrer dig ekstraordinær komfort. Vi har også øvrigt sengetilbehør som lamper og sengeben, så du kan være helt dækket ind i dit soveværelse.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores mange produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har et af markedets bredeste udvalg af senge, madrasser og sengeudstyr, så du kan være sikker på at få kyndig kundeservice hos os. Du kan kontakte os ved at ringe på tlf. +45 56 14 55 33 eller skrive til vores mail på [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.