Elevationsbund

Hos Delfin Sengecenter finder du et stort udvalg af elevationsbunde i forskellige prisklasser. En elevationsbund kan ligges ned i de fleste sengerammer. Det betyder, at du blot skal fjerne den eksisterende bund, og så har du pludselig opgraderet din seng til en elevationsseng. Nemt og smart!

Hvis du mangler en ny sengeramme til elevationsbunden, er dette naturligvis også noget, du kan finde i vores alsidige sortiment. Ønsker du i stedet en komplet elevationsseng, hvor både madras, sengebund og sengeramme er inkluderet, så har vi naturligvis også et stort udvalg af disse.

I vores udvalg af elevationsbunde finder du flere brands, bl.a. Dunlopillo,  Livingbed og TEMPUR, som er kendt for deres høje kvalitet. Med elevationsbunde fra Delfin Sengecenter får du desuden 5 års garanti på de fleste sengebunde. Tjek vores udvalg til konkurrencedygtige priser herunder.

5 varer

Faldende orden
pr. side

HVORFOR SKAL DU VÆLGE EN ELEVATIONSBUND?

En elevationsseng er en af de luksusting i hverdagen, som du ikke kan undvære, når du først har prøvet det! Vælger du en elevationsbund til din seng, kan du hæve og sænke sengen efter behov, hvilket giver dig den perfekte søvnkomfort. Døjer du eksempelvis med hævede fødder eller ben, kan du nemt elevere benene og afhjælpe generne.

En elevationsbund er dog ikke blot til folk, der oplever gener. Det er også perfekt til dig, der elsker at slænge dig i sengen på de kolde regnvejrsdage. Er du glad for at læse, kan du med en elevationsbund sidde bedre i en oprejst position og få den helt rigtige nakkestøtte. Står den på filmhygge i sengen, er en elevationsbund også uundværlig. På den måde slipper du nemlig for at bakse rundt med puder bag ryggen i et forsøg på at finde den rette position. Med en elevationsbund trykker du blot på knappen, indtil du opnår den perfekte, behagelige position – nemt, ikke?

FIND DEN RETTE ELEVATIONSBUND MED MOTOR TIL DINE BEHOV

Du tænker måske, at en elevationsbund bare er en elevationsbund, og at det kun er valget af madrassen, der betyder noget. Helt så simpelt er det dog ikke. En elevationsbund er ikke bare en beholder, der skal rumme din madras. Vil du have optimale søvnforhold og komfort, skal din elevationsbund være stærk og holdbar. Derfor finder du i vores udvalg også elevationsbunde, der kan justeres i hårdhed.

Noget andet du skal være opmærksom på er placeringen af lamellerne. Den rette placering af lameller sikrer optimal støtte til din krop. Med vores elevationsbunde er du sikret god fleksibilitet og støtte til din kropstype, da flere af vores produkter har formspændte lameller, der tilpasser sig lige præcis din kropsvægt.

KONTAKT OS, HVIS DU HAR BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DIN NYE ELEVATIONSBUND

Hos Delfin Sengecenter står vi altid klar til at hjælpe og vejlede, hvad enten det omhandler din nye elevationsbund eller vores øvrige udvalg af sengetilbehør. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33, via vores mail [email protected] eller gennem vores kontaktformular.