Sengerammer - Stilfuld Indretning og Solid Støtte til Din Seng

Med en sengeramme kan du tilføre dit soveværelse en masse personlighed og stil. Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af sengerammer i forskellige designs, så du kan vælge netop den sengeramme, der falder i din smag. Ønsker du ekstra opbevaring, kan du med fordel vælge en sengeramme med skuffer, så du nemt kan gemme ekstradyner m.v. væk. Med en sengeramme med skuffer får du ikke kun en flot sengeramme der pynter i soveværelset, men også en praktisk løsning til ekstra opbevaring.

Se nærmere på vores udvalg af sengerammer her på siden og find en model, der fanger din opmærksomhed. Vi har sengerammer i alle størrelser og 4 kendte brands: NørgårdTjørnboHms Messina, og Kaagaard. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find et godt tilbud på din nye sengeramme.

Filtrer
Filtrer efter

79 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg en personlig sengeramme til din boxmadras

Selvom en boxmadras principielt har en indbygget sengeramme, kan du stadig give din seng en smuk ydre ramme. En sengeramme giver et ekstra pift til soveværelset og kan være med til at sætte dit personlige præg på indretningen. Hvad end du er til en hvid sengeramme eller foretrækker lyst eller mørkt træ, så finder du den her hos os. Hos os finder du både klassiske sengerammer og sengerammer i retro-udtryk, og hvis du er mere til en romantisk indretningsstil, har vi også sengerammen til dig. Med vores store og varierede udvalg er mulighederne mange, og vi imødekommer altid de behov og ønsker, du har.

Få en sengeramme med plads til opbevaring

Bor du i en lille lejlighed med minimal opbevaringsplads, eller ønsker du blot opbevaring til ekstra dyner og hovedpuder, så er en sengeramme med indbygget opbevaring en oplagt løsning til dig. Vi har en række modeller med indbyggede skuffer, som glider let og ubesværet i, så du let kan lægge ekstradynen på plads igen.

Når du vælger en seng med opbevaring, skal du på forhånd overveje, hvor sengen skal stå. Det har nemlig betydning for, hvor, at skufferne skal sidde. Står den ene side af sengen op ad væggen, eller har du luft på begge sider? I så fald kan du købe en sengeramme, der har skuffer i begge sider af sengen, så du kan udnytte pladsen under sengen til fulde. Med vores Easy Sleep skuffeseng kan du selv vælge, hvor mange skuffer du ønsker i både højre og venstre side. Det giver dig mulighed for at tilpasse sengerammen, så den passer perfekt ind i dit soveværelse. Uanset hvad, kan du her hos os finde en sengeramme med opbevaring, der matcher dine behov.

En sengeramme, der er tilpasset dig

Uanset størrelse, form og funktion har vi en sengeramme, der imødekommer dine ønsker og behov. Vores sengerammer kan findes i 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm og 180x200 cm. Hvis du i forvejen har en boxmadras og ønsker at finde en sengeramme dertil, har vi en, der passer dine mål. Mangler du også en boxmadras, har vi et stort udvalg af prisbillige modeller i høj kvalitet, som passer til din nye sengeramme.

Det store udvalg af sengerammer byder på utallige indretningsmuligheder og opbevaringsfunktioner. Uanset om du søger en sengeramme i rustikt træ, en sengeramme med skuffer og opbevaring eller en sengeramme til elevationsseng, har vi en løsning og et godt tilbud til dig.

Et moderne indretningselement

Sengerammer er populære i mange skandinaviske hjem. Rammen sætter et personligt og moderne præg på indretningen og forvandler en firkantet og enkel boxmadras til et velovervejet designelement med personlighed.

Sengerammen bliver mere og mere populær, og det er ikke uden grund. De fås i alle stilarter – rå, rustikke, elegante og minimalistiske. En sengeramme sætter stemningen for soveværelset, og den bidrager desuden til en fantastisk liggekomfort og god søvn hele natten.

De fleste sengerammer kan tilkøbes med en gavl, som skaber en flot dynamik i møblet. En sengegavl er behagelig at læne sig opad, og den får din seng til at se flottere og mere indbydende ud. Ønsker du at skabe endnu bedre dynamik, kan du købe et vedhængt sengebord, som kan monteres direkte på sengerammen. Et fastmonteret sengebord giver et moderne, simpelt og elegant udtryk til din sengeramme. Desuden bidrager sengeborde til at skabe orden og ro i soveværelset, hvilket bidrager til en god og uforstyrret nattesøvn.

Kontakt Delfin Sengecenter, hvis du har spørgsmål

Delfin Sengecenter tilbyder personlig rådgivning, hvis du er tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig. Når du køber din næste ordre, bliver den behandlet med det samme, og vi tilbyder fri fragt lige til din hoveddør. Du finder et stort udvalg af prisvenlige kvalitetsvarer hos Delfin Sengecenter, og vi står altid klar med kompetent rådgivning. Når du vælger dit næste møbel, skal det passe perfekt til dine behov og ønsker, og vi er klar med gode råd.

Hvis du har svært ved vælge mellem møblerne i vores store udvalg, er du velkommen til at kontakte os for ekstra hjælp og vejledning. Dette kan du gøre på tlf. +45 56 14 55 33 eller via mail til [email protected]. Du er også mere end velkommen i en af vores butikker, hvor du kan se nærmere på vores forskellige sengerammer. Her kan du også prøve at ligge i vores madrasser, så du lettere kan vælge netop den madras, der giver dig den mest optimale liggekomfort.