TEMPUR Sensation Prima Cooltouch Madras 19 cm høj - DANSK PRODUCERET

Varenummer: sensationprima

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 9.799,30 DKK
Normalpris: 13.999,00 DKK

Tempur Sensation Prima madras

TEMPUR® Sensation madrassen er designet for en traditionel, fjedrende følelse. TEMPUR® High Mobility™ støtter kroppen blidt og gør det muligt at bevæge dig nemmere - stadig med den fantastiske komfort, som kun TEMPUR® materialet kan tilbyde. Se det andre føleleser her (https://www.delfinsengecenter.dk/tempur/tempurmadrasser)

Hvad gør Tempur madras 

TEMPUR® Materialet er viskoelastisk, så det både er blødt og støttende - dette opnås ved hjælp af milliarder af ultrasensitive åbne celler, som bevæger sig imellem en fast og flydende form. Dette er hemmeligheden. Det øjeblik du lægger dig ned føles som ren magi, når cellerne øjeblikkeligt reagerer på din krops form, vægt og temperatur, og tilpasser og justerer sig til hele din krop. Det er bevist at trykaflastning giver din krop fuldkommen komfort og støtte, hvilket hjælper dig til hurtigere at glide ind i søvnen og reducerer, at du vender og drejer dig. Det absorberer bevægelse fra din partner, så det er mindre sandsynligt at I forstyrrer hinanden. Hvordan TEMPUR® Materialet virker er komplekst, men det, det gør er ret simpelt: Det hjælper dig til at sove bedre, længere, dybere.


Med et blødt, skræddersyet betræk og et lyst mønster, ser TEMPUR® madrasserne lige så godt ud, som de føles. Det elastiske betræk er nemt at lyne af og på, hvilket gør det nemt at vaske.

Cooltouch teknologi, som er den nyeste teknologi hjælper til at betrækket føles køligt ved berøring og absorberer overskydende varme, så du opnår en temperaturregulerende effekt. 
 

DANSK PRODUCERET
TEMPUR® materialet fremstilles udelukkende på TEMPURs egne fabrikker.

15 ÅRS GARANTI
Vi giver op til 15 års fuld garanti på alle vores TEMPUR® madrasser. 

Leveringstid på 90x200 er ( 1-3 dage ) 
 
Leveringstid på 80x200, 90x200, 140x200, 160x200 og 180x200 cm er
( 1-2 ugers leveringstid) 
 
( De andre størrelser kan variere mellem 4-8 ugers leveringstid.)