Sinus Moskus vinterdyne - 200x200 cm - Udgået model

Tilbudspris 1.999,00  DKK Regulær pris 5.999,00  DKK
Varenummer
sinusvarm200x200
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Dyk ned i en verden af komfort og varme med vores eksklusive moskusdunsvinterdyne. Denne dyne er skabt til at imødekomme dine højeste forventninger til en dyne og sikrer, at du får den bedste søvnoplevelse, selv på de koldeste vinternætter.

  Egenskaber:
  Høj Kvalitet Moskusdun
  Vores vinterdyne er fyldt med nøje udvalgt moskusdun af højeste kvalitet. Den lette og luftige dun skaber en blød og behagelig soveoplevelse, mens den samtidig holder dig dejligt varm.

  Perfekt Til Vinterbrug:
  Dynen er konstrueret efter den matematiske Sinus-formel, som sikrer optimal varmefordeling og ingen kuldebroer.
  Sinus-kurven er lang og uendelig og har tre intervalle kurver, som går over hinanden.
  Dette bevirker, at dynen føles ekstra blød og smyger sig behageligt om kroppen.

  Blødt og Åndbart Betræk:
  Dyner skal ikke kun være varme, men også behagelige. Vores vinterdyne har et blødt og åndbart betræk, der føles luksuriøst mod huden. Betrækket er designet med omhu for at give dig den ultimative soveoplevelse.

  Vask:
  Vores andedunssommerdyne er ikke kun en fornøjelse at sove under, men også nem at vedligeholde. Kan vaskes ved 60 grader. Husk Skal tørretumbles

  Skab Hygge og Komfort:
  Investér i en god nattesøvn og skab hygge i din seng med vores moskusdunsvinterdyne. Uanset om du elsker at krølle dig sammen under dynen eller sprede dig ud, vil denne dyne give dig den varme og komfort, du fortjener.

  Bestil Din Moskusdunsvinterdyne i Dag
  Gør vinteren endnu mere hyggelig med vores moskusdunsvinterdyne. Bestil den i dag og glæd dig til at omfavne varmen og komforten hver nat. Kontakt os for mere information på tlf. nr. 56145533

  Vinterdyne

  Størrelse           200x200 cm
  Fyld                    95% brune moskusdun
  Bæreevne         12 / CUIN 775
  Fyldgram           1050g
  Konstruktion    Sinus kanaler
  Betræk               Bomuldscambric Super Soft
  Farve                  Natur
  Certifikat          DOWN PASS, STANDARD 100 by OEKO-TEX

  SINUS dynen er Downpass certificeret, der sikrer, at dunene er fremskaffet på etisk forsvarlig vis. Oeko Tex Standard 100 certificeringen er din garanti for, at dynen er fri for skadelige stoffer.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Sinus Moskus vinterdyne - 200x200 cm - Udgået model
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille