Softside vandseng med skuffe sokkel

Kun %1 tilbage
Fra 19.999,00  DKK
Varenummer
wacorespace
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Delbetaling
  667 kr. pr. måned
  10
  20
  30
  Ved et samlet kreditbeløb på 19.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 667 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  De forkomprimerede fibre i vandmadrassen sikrer, at stabiliserings- og lændestøtten bevarer sine unikke egenskaber i mange år. Den komfortable lændestøtte får sin fulde virkning i denne eksklusive madras fra Wa’core.

  Sky 3L – let/medium stabilisering med let lændestøtte. Tre fiberlag. To lændestøtte-lag. Stabilisering på 2-3 sek.

  Sky 4L – stærk stabilisering og optimeret med lændestøtte. Specielt velegnet til personer med rygproblemer. Fire fiberlag. Tre lændestøtte-lag.. Stabilisering på 1-2 sek.

  Sky 6L – fuldt dæmpet. Her kan du ikke mærke du sover på vand. Denne madras er særligt velegnet og kan anbefales, hvis du lider af rygproblemer. Seks fiberlag. Tre lændestøtte-lag. Stabilisering på 0-1 sek.

  Sky 8L – med sin ekstremt gode understøtning og ultra-høje stabilisering giver denne madras en perfekt ergonomisk støtte til ryggen. Anbefales til tungere personer og de, der gerne vil ligge på en meget fast og helt dæmpet madras. Otte fiberlag. Tre lændestøtte-lag. Stabilisering på 0 sek.

  Skyline madrasser er produceret med den miljøvenlige og phthalat-fri blødgører Mesamoll ® II fra Lanxess, der sikrer en længere levetid. Den opfylder endvidere de strengeste standarder, som specificeret af De Europæiske Fødevaresikkerheds-myndigheder (EFSA) og FDA (Food and Drug Administration). Ergonomis

  Skyline vandmadrasserne har en glat overflade i modsætning til Skyline vandmadrasser, hvor overfladen har et præget mønster.

  Vandseng med lækre detaljer og praktisk opbevaringsplads i soklen, der udføres i to forskellige laminater i sort eller lys eg. Space skuffesokkel 4 skuffer i 32 cm højde.

  Ekskl. gavl

  Space skuffe vandseng består af følgende:

  - Sokkel i sort, hvid, egetræs laminat med skuffer H: 32 cm
  - Bundplade 
  - Mermaid skum med ekstra forstærkning i under skumkilen
  - Varmelegme Carbon classic 240 watt - anolog
  - Sikkerhedsdug Skyline
  - Madras Skyline. Uno (1 stor)eller dual ( 2 dele)
  - Wacore installationspakke

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Softside vandseng med skuffe sokkel
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille