Sov Bedre Kontinental seng 160x200 cm - Lysegrå - Inkl. latex topmadras og stål ben

Tilbudspris 9.999,00  DKK Regulær pris 24.999,00  DKK
Varenummer
sovbedrekontintal160
 • Køb 1 for 3.249,50  DKK og spar 50%
Delbetaling
334 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 9.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 334 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Oplev en enestående kombination af luksus og komfort med vores kontinentalseng i størrelsen 160x200 cm. Denne seng er designet med to separate kontinentalbokse, hver udstyret med en fast skum underkerne og smukt polstret med lysegråt møbelstof, der tilføjer elegance til dit soveværelse.

  Øverst på de to kontinentalbokse hviler en stor madras, der består af to madraskerner omgivet af et stort, sammenhængende betræk. Dette skaber ikke kun en ensartet soveoverflade, men giver også sengen et sammenhængende og stilfuldt udtryk.

  Madrassen er vendbar og indeholder et 5-zonet pocket fjederindlæg med imponerende 250 fjedre pr. kvadratmeter, hvilket sikrer optimal støtte og komfort. Den faste hårdhed passer perfekt til en god nattesøvn. 

  Runde stålben tilføjer stabilitet og en moderne æstetik til sengen, mens den medfølgende 60 mm latex topmadras med vaskbart betræk ved 60 grader tilføjer ekstra blødhed og tilpasningsevne.

  Bemærk, at denne konfiguration på 160x200 cm inkluderer to madrasser og to bunde, hvilket gør det ideelt for par med individuelle præferencer. Skræddersy din seng yderligere ved at tilkøbe en gavl for at fuldende det personlige udtryk i dit soveværelse. Oplev den ultimative søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng.

   
   
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Sov Bedre Kontinental seng 160x200 cm - Lysegrå - Inkl. latex topmadras og stål ben
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille