Sovesofaer - Fleksibel Komfort til Dit Hjem

Sovesofaen er en multifunktionel sofa, der er perfekt til dig, som har begrænset plads eller ønsker en ekstra gæsteseng. Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af kvalitetsrige sovesofaer i lækre designs fra mærker som Innovation Living, Verona og Hestbæk. Det største udvalg finder du fra Innovation Living, hvor vi har en række fine modeller i minimalistiske designs, der passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil.

Iblandt udvalget, fra både Innovation Living og de øvrige brands, kan du desuden finde sovesofaer både med og uden chaiselong. Valget afhænger af dine behov samt det sted, hvor sovesofaen skal placeres. Så gå på opdagelse i vores sortiment her på siden, og find den model, der lever op til dine krav.

65 varer

Faldende orden
pr. side

Køb sovesofaer i moderne designs hos Delfin Sengecenter

Hvis du tænker på en stor klods med et farverigt 70’er-mønster, når du hører ordet ’sovesofa’, er du ikke alene. Sovesofaen som møbel har dog bevæget sig langt væk fra, hvad det var engang, og kan i dag være et smukt og elegant møbel med et let udtryk. I dag findes der sovesofaer i designs, der passer til det moderne menneskes æstetik og indretning.

Hos Delfin Sengecenter forhandler vi et stort udvalg af sovesofaer med forskellige designs. Vil du gerne have en sovesofa med et moderne og stilrent udtryk, kan vi anbefale vores sovesofaer fra Innovation Living. De er en af de bedste producenter på markedet, når det kommer til kvalitetssovesofaer, hvor praktiske løsninger er kombineret med et flot, æstetisk udtryk.

Leder du efter en sovesofa med et klassisk udtryk, som du kender fra samtalesofaen, så er det sovesofaer fra Hestbæk, du skal have fat i. De producerer sovesofaer med høj komfort, der har det traditionelle look fra konferencelokalet eller tremmesofaen. Hestbæk-sovesofaerne er ideelle at have stående på gæsteværelset, da de ikke fylder så meget.

Vælg en sovesofa med gode fjedre

Når du skal købe en ny sovesofa, er det vigtigt at vælge en i ordentlig kvalitet og med god komfort. Som udgangspunkt er det bedst at vælge en sofa med pocketfjedre. Det er en af de bedste typer sengefjedre på markedet i dag, og det er dem, der også findes i almindelige senge.

Ift. fjedre hænger pris og kvalitet sammen. Jo bedre fjedre, jo bedre er kvaliteten på sofaen. Vi kan garantere dig for, at du ikke vil blive skuffet, hvis du investere i en sofa med pocketfjedre. Og i dag behøver du heldigvis ikke at gå på kompromis med kvalitet, komfort og design – du kan få det hele i én pakke hos Delfin Sengecenter.

De 3 største fordele ved at have en sovesofa i stuen

Vi ved alle, at en sovesofa er fordelagtig for dem, der bor i små lejligheder, da den i dagligdagen kan fungere som både en sofa og en seng. Sovesofaen har dog også en række fordele for dem, der har plads til en seng i et separat rum. Vi vil derfor kort opremse de 3 største fordele ved at have en sovesofa i stuen frem for en almindelig sofa.

  1. Du får en ekstra gæsteseng. Har I haft et vennepar ovre til vin og hygge, men er der kommet lidt for meget rødvin indenbords? Så er det utrolig rart at have en sovesofa at kunne tilbyde sine gæster at overnatte på, til promillen igen tillader dem at køre hjem. Dette er særlig rart for jer med mindre lejligheder, hvor der ikke er plads til en gæsteseng i et separat rum.

  2. Du får en behagelig seng og sofa. Mange tror, at sovesofaer er hårde og ubehagelige både at sidde og sove i. Hvis du køber en sovesofa i god kvalitet, som dem du finder her hos os, er dette dog ikke altid tilfældet. Vores sovesofaer har høj komfort, men graden heraf afhænger naturligvis af den model, du vælger. For at få ekstra komfort, når produktet er slået op som en sofa, kan du f.eks. med fordel vælge en sovesofa med chaiselong, så du har større mulighed for at slænge dig, og så to personer kan sidde komfortabelt i sofaen samtidig.

  3. Du får ekstra opbevaringsplads. Ikke alle sovesofaer er udstyret med opbevaringsplads, men når de er det, er det en stor fordel! Her kan du opbevare dyner og puder, så du lynhurtigt kan rede op til dine gæster. Med opbevaringspladsen i sovesofaen undgår du desuden at skulle bruge plads i skabet, hvilket er en stor fordel, hvis man i forvejen er i pladsnød derhjemme.

Sovesofaer, der passer til alle aldre

En sovesofa er en alsidig løsning, der ikke hører nogen bestemt alder til. Du kan derfor bruge den, hvad end du er barn eller voksen. Som barn kan en sovesofa være den næste opgradering efter en junior seng. Det giver en større fleksibilitet på børneværelset, fordi møblet nemt kan transformeres til en seng om aftenen og en sofa om dagen. Derudover synes de fleste børn også, at det er sejt og smart med en sovesofa.

Som voksen er sovesofaen en ideel løsning på flere punkter. Er du studerende og er lige flyttet i en etværelseslejlighed, hvor pladsen er trang? Så kan en sovesofa være det bedste valg for dig, fordi du har mulighed for at bruge møblet alt efter behov. Er du husejer, og mangler du en ny seng til det lille gæsteværelse, er en sovesofa med opbevaring det mest oplagte valg. På den måde får du udnyttet den trange plads uden at gå på kompromis med dine gæsters komfort.

Find et stort udvalg af sovesofaer hos Delfin Sengecenter

Hvad enten du mangler en sovesofa til teenageværelset, din etværelseslejlighed, gæsteværelset eller stuen, så garanterer vi dig for, at du kan finde en her hos os. Vi har sovesofaer til forskellige behov i mange designs, så du har mulighed for at finde den, der passer bedst til netop dig.

Har du nogle spørgsmål til vores forskellige sovesofaer eller vores øvrige produkter, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Dette kan du gøre på tlf. +45 56 14 55 33 eller på mail [email protected]. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.