Komfortable Springmadrasser i Alle Størrelser - Få Optimal Søvn med Delfin Sengecenter

SPAR OP TIL 50% PÅ Springmadrasser

Opdag en verden af komfort og støtte med vores imponerende udvalg af springmadrasser fra anerkendte mærker som Delfin Senge, Karma, BBC, Jensen og Tempur. Vores springmadrasser er designet med omhu og præcision for at give dig den ultimative søvnoplevelse. Vores springmadrasser kommer i forskellige hårdheder, så du kan vælge den, der passer bedst til dine personlige præferencer og behov for støtte. Vælg mellem polstring med Polyester skum, Cellex skum, OX-skum eller Latex for en luksuriøs og behagelig overflade. Disse materialer er nøje udvalgt for deres åndbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform. Vælg mellem 5 eller 7 zoner, der tilpasser sig din kropskontur og vægtfordeling..

Dette skaber en individuelt tilpasset støtte, der fremmer en sund ryg og en behagelig nattesøvn. Udover standardstørrelser tilbyder vi også et bredt udvalg af specialstørrelser, herunder 70x190, 70x200, 70x210, 75x190, 75x200, 75x210, 85x190, 85x200, 85x210 og mange andre. Vi er dedikerede til at opfylde dine specifikke behov og skabe den perfekte madras til din seng.

Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og find den perfekte springmadras for dig. Udvalget er bredt, og derfor er vi sikre på, at du kan finde en madras, der kan give dig den mest optimale nattesøvn. Ofte suppleres springmadrasser med en  topmadras,  så se gerne nærmere på vores udvalg heraf, hvis du også er på udkig efter sådan en.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori

11 varer

Faldende orden
pr. side

3 fordele ved at vælge en springmadras

Der er 3 vigtige fordele ved at vælge en springmadras, nemlig holdbarhed, komfort og alsidighed.

I det følgende vil vi kort uddybe, hvad der menes med de forskellige. 

Holdbarheden er en stor fordel ved at vælge en springmadras. Der er to grunde til, at denne madrastype er særligt holdbar. Den ene grund er, at indmaden består af fjedre, hvilket giver god luftcirkulation og medfører, at den kan holde i længere tid. Den anden grund er, at springmadrasser har to slidsider, hvilket vil sige, at de kan vende på to måder. Her anbefales det at vende madrassen rundt regelmæssigt, så du slider mindre på samme sted. På den måde opnår du en endnu længere levetid på din springmadras.

Komforten i springmadrasser handler om, at en springmadras er rigtig god til at fordele vægten ligeligt. På den måde kan hele din krop nyde godt af en ergonomisk støtte gennem hele natten. Den høje komfort lader dig vågne op om morgenen med en dejligt udhvilet krop.

Alsidigheden i springmadrasserne refererer for det første til de sengetyper, som madrasserne kan bruges i. Springmadrassen kan nemlig både bruges i en sengeramme og en elevationsseng, da madrasserne er meget fleksible. Desuden er madrassen alsidig, fordi du kan sammensætte den til at have den kvalitet og fasthed, som du ønsker ud fra både dine behov og dit budget. 

Modeller i alle prislejer

Når det kommer til valget af din nye springmadras, ved vi, at budgettet kan være afgørende. Derfor fører vi hos Delfin Sengecenter springmadrasser i alle prislejer. Hvis du er på udkig efter en springmadras, der passer til et strammere budget, kan vi varmt anbefale vores modeller fra Livingbed. Her finder du blandt andet vores springmadras med pocketfjedre i 5 zoner og Livingbeds Karma Lux springmadras med Cooltex-skum.

Hvis dit valg af springmadras først og fremmest står og falder med madrassens komfort, er vores luksuriøse springmadrasser fra Jensen et glimrende bud til dig. Sengene fås i forskellige størrelser, hårdheder og farver, og de er alle designet med Jensens særlige Aloy fjedre og zonesystem. Alle senge fra Jensen har 5 års totalgaranti og hele 25 års garanti mod brud på sengerammen eller fjedrene. Når du vælger en springmadras fra Jensen på mere end 140cm kan du desuden vælge forskellige hårdheder på madrassens to sider.

Springmadrasser med og uden zoner

Måske undrer du dig over, hvad det egentlig vil sige, at springmadras har zoner? Alle vores springmadrasser er designet med pocketfjedre. Pocketfjedre er en type af sengefjedre, hvor madrassens får sin støtte fra en masse mindre fjedre, som er placeret i individuelle lommer. De enkelte fjedre er med andre ord ikke forbundet til hinanden. Det er især en fordel, hvis du vælger en stor springmadras til to personer. Pocketfjedrenes individuelle bevægelser påvirker nemlig ikke hinanden, og derfor kan den ene sagtens vende sig i sengen, uden at den anden bliver forstyrret i sin søvn.

Når du vælger en springmadras med fjedre i zoner, får du en madras, der giver optimal støtte. Det er nemlig ikke alle dele af din krop, der kræver den samme støtte. En springmadras med zoner er typisk designet sådan, at madrassen er blødere og mere eftergivende der, hvor du er lettest. Omvendt er madrassens fjedre en smule mere faste der, hvor du er lettest. Det giver madrassen en let og blød følelse under skuldrene, mens den støtter dig optimalt under lænden, hvor fjedrene typisk er fastere.

Livingbeds Karma Classic springmadras / Happii springmadrasser er et godt bud på en springmadras med zonesystem til dig, der ønsker en fast seng med høj komfort, som ikke sprænger budgettet. Madrassen er designet med 5 zoner, og den fås i størrelserne 70x200, 75x200, 80x200cm, 85x200, 90x200cm, 100x200, 120x200 og 140x200cm. Hvis du er på udkig efter en madras, der giver optimal støtte og komfort kan du desuden med fordel gå på udkig i vores udvalg af trykaflastende madrasser.

Delfin Sengecenter – Vi sørger for en god nattesøvn

Det kan være svært at finde den helt rette madras til sin seng. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte madras for dig. Det gælder uanset, om du leder efter en af vores springmadrasser her på siden, eller om du er på udkig efter en boxmadras,  latexmadras  eller andet, som måtte gøre din nattesøvn bedre. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi desuden komfortable topmadrasser og sengerammer til din nye seng. 

Har du derfor brug for hjælp, kan du kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33 eller på mail [email protected]. Du er også mere velkommen til at besøge os i en af vores butikker, hvor du kan afprøve vores forskellige madrasser og senge, inden du køber dem med hjem. Her kan vi ligeledes få os en god snak om, hvad der vil fungere bedst til dine behov.