Springmadrasser

SPAR OP TIL 50% PÅ Springmadrasser (Tilbudet gælder til og med 15/10-23)

En springmadras er en madras, der består af fjedre, som udgør indmaden i madrassen. Fjedrene holder madrassens form og giver dig en skøn komfort over mange år. Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af springmadrasser fra forskellige anerkendte mærker som blandt andet Jensen og TEMPUR. Her kan du finde springmadrasser i en række forskellige størrelser og hårdheder. Ved flere af vores madrasser kan du selv specificere begge dele, så du kan få det produkt, der passer til netop dine behov.

Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og find den perfekte springmadras for dig. Udvalget er bredt, og derfor er vi sikre på, at du kan finde en madras, der kan give dig den mest optimale nattesøvn. Ofte suppleres springmadrasser med en  topmadras,  så se gerne nærmere på vores udvalg heraf, hvis du også er på udkig efter sådan en.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori

13 varer

Faldende orden
pr. side

3 fordele ved at vælge en springmadras

Der er 3 vigtige fordele ved at vælge en springmadras, nemlig holdbarhed, komfort og alsidighed.

I det følgende vil vi kort uddybe, hvad der menes med de forskellige. 

Holdbarheden er en stor fordel ved at vælge en springmadras. Der er to grunde til, at denne madrastype er særligt holdbar. Den ene grund er, at indmaden består af fjedre, hvilket giver god luftcirkulation og medfører, at den kan holde i længere tid. Den anden grund er, at springmadrasser har to slidsider, hvilket vil sige, at de kan vende på to måder. Her anbefales det at vende madrassen rundt regelmæssigt, så du slider mindre på samme sted. På den måde opnår du en endnu længere levetid på din springmadras.

Komforten i springmadrasser handler om, at en springmadras er rigtig god til at fordele vægten ligeligt. På den måde kan hele din krop nyde godt af en ergonomisk støtte gennem hele natten. Den høje komfort lader dig vågne op om morgenen med en dejligt udhvilet krop.

Alsidigheden i springmadrasserne refererer for det første til de sengetyper, som madrasserne kan bruges i. Springmadrassen kan nemlig både bruges i en sengeramme og en elevationsseng, da madrasserne er meget fleksible. Desuden er madrassen alsidig, fordi du kan sammensætte den til at have den kvalitet og fasthed, som du ønsker ud fra både dine behov og dit budget. 

Modeller i alle prislejer

Når det kommer til valget af din nye springmadras, ved vi, at budgettet kan være afgørende. Derfor fører vi hos Delfin Sengecenter springmadrasser i alle prislejer. Hvis du er på udkig efter en springmadras, der passer til et strammere budget, kan vi varmt anbefale vores modeller fra Livingbed. Her finder du blandt andet vores springmadras med pocketfjedre i 5 zoner og Livingbeds Supreme springmadras med Cooltex-skum.

Hvis dit valg af springmadras først og fremmest står og falder med madrassens komfort, er vores luksuriøse springmadrasser fra Jensen et glimrende bud til dig. Sengene fås i forskellige størrelser, hårdheder og farver, og de er alle designet med Jensens særlige zonesystem. Alle senge fra Jensen har 5 års totalgaranti og hele 25 års garanti mod brud på sengerammen eller fjedrene. Når du vælger en springmadras fra Jensen på mere end 140cm kan du desuden vælge forskellige hårdheder på madrassens to sider.

Springmadrasser med og uden zoner

Måske undrer du dig over, hvad det egentlig vil sige, at springmadras har zoner? Alle vores springmadrasser er designet med pocketfjedre. Pocketfjedre er en type af sengefjedre, hvor madrassens får sin støtte fra en masse mindre fjedre, som er placeret i individuelle lommer. De enkelte fjedre er med andre ord ikke forbundet til hinanden. Det er især en fordel, hvis du vælger en stor springmadras til to personer. Pocketfjedrenes individuelle bevægelser påvirker nemlig ikke hinanden, og derfor kan den ene sagtens vende sig i sengen, uden at den anden bliver forstyrret i sin søvn.

Når du vælger en springmadras med fjedre i zoner, får du en madras, der giver optimal støtte. Det er nemlig ikke alle dele af din krop, der kræver den samme støtte. En springmadras med zoner er typisk designet sådan, at madrassen er blødere og mere eftergivende der, hvor du er lettest. Omvendt er madrassens fjedre en smule mere faste der, hvor du er lettest. Det giver madrassen en let og blød følelse under skuldrene, mens den støtter dig optimalt under lænden, hvor fjedrene typisk er fastere.

Livingbeds Unique springmadras er et godt bud på en springmadras med zonesystem til dig, der ønsker en fast seng med høj komfort, som ikke sprænger budgettet. Madrassen er designet med 5 zoner, og den fås i størrelserne 80x200cm, 90x200cm og 140x200cm. Hvis du er på udkig efter en madras, der giver optimal støtte og komfort kan du desuden med fordel gå på udkig i vores udvalg af trykaflastende madrasser.

Delfin Sengecenter – Vi sørger for en god nattesøvn

Det kan være svært at finde den helt rette madras til sin seng. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte madras for dig. Det gælder uanset, om du leder efter en af vores springmadrasser her på siden, eller om du er på udkig efter en boxmadras,  latexmadras  eller andet, som måtte gøre din nattesøvn bedre. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi desuden komfortable topmadrasser og sengerammer til din nye seng. 

Har du derfor brug for hjælp, kan du kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33 eller på mail [email protected]. Du er også mere velkommen til at besøge os i en af vores butikker, hvor du kan afprøve vores forskellige madrasser og senge, inden du køber dem med hjem. Her kan vi ligeledes få os en god snak om, hvad der vil fungere bedst til dine behov.