Supreme MultiPocket Boxmadras

Varenummer: suprememultiboxm

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 5.715,00 DKK
Normalpris: 14.289,00 DKK

Kæl for din nattesøvn med denne Boxmadras fra Supreme. Boxmadrassen er indrettet med støttende pocketfjedre, sikrer din krop en fleksibel og jævnt fordelt støtte der, hvor den har brug for det.

Beskrivelse:

Boxmadrassen er dobbeltfjedrende og med fjederindlæg efter behov for fasthed og komfort.
Det øverste fjederindlæg er pocket fjedre med 504 pr.m2.
Det nederste fjederindlæg er bonnell med 150 pr.m2.

Boxmadrasssen er betrukket med Supreme vævet og lamineret møbeltekstil og fås i sand, lysegrå antracit grå, petrol og sort.

Box Højde uden ben og top 36 cm

Praktisk information

Med til boxmadrassen følger desuden en latex topmadras i 60 mm kerne. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, der er som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen.  Betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Vask ved 60* C.


Boxmadrassen leveres med fire runde metalben eller du kan også selv vælge din favoritmodel blandt vores udvalg af ben og andet sengetilbehor.
Der er 15 års garanti på fjeder- og rammebrud, og den vejledende leveringstid på denne model er 3-6 uger.

Ekskl. Gavl (se gavl udvalg: https://www.delfinsengecenter.dk/livingbedsenge/livingbedgavl-ben-tilbehor

Hvis du har spørgsmål til denne boxmadras eller andre af vores produkter eller brands, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre telefonisk, på mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Er du stadig ikke helt sikker på, hvilken seng du skal vælge? Så tjek vores store sortiment af boxmadrasserkontinentalsenge eller plansenge ud og lad dig inspirere.