Supreme Pocket Alm. Kontinentalseng 160x200 cm - Dobbeltseng- inkl. top og ben

160x200
Varenummer: supremeALMpocketkontinental160

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 10.498,00 DKK
Normalpris: 24.596,00 DKK

* Obligatoriske felter

Supreme kontinental seng er en eksklusiv dobbeltseng med den fineste komfort, og et udtryk, der emmer af kompromisløs kvalitet og flot design. 

Alm. Kontinentalen består nederst af to boxmadrasser med stabiliserende skumkerne med fast polstret møbelbetræk. Ovenpå ligger to vendbare madrasser med 5-zonet pocket fjederindlæg med 250 pr.m2.De vendbare madrasser ligger i et stort dobbelt betræk, hvor de vendbare madrasser kan vælges med forskellig tilpasset fasthed, så begge parter får optimal liggekomfort. 
Vælg hårdhed i medium eller fast.
Kontinental Højde uden ben og top 44 cm
Både box og vendbare madrasser er betrukket med Supreme vævet og lamineret møbeltekstil og fås i sort, grå, antrasit, petrol og sand.
 
Inkl. 
Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Aftagelige vaskbart betræk ved 60* C.
 
Opgradere (er på billedet)
Trenset topmadras.
 Den luksuriøse og elegante trensede topmadras med en kant af vævet tekstil, som matcher sengen.
Indlæg af 40 mm latex  (total højde ca. 10 cm) Betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Topmadrassen har sommerside med 500 g bomuld og vinterside med 500g uld. Betrækket er ikke vaskbart.
   
Inkl. Runde metal ben  
Ekskl. Gavl 
  
 

GARANTI
15 år på ramme- og fjederbrud