Supreme Pocket Alm Kontinentalseng 180x210 cm - dobbeltseng i et smukt design

180x210
Varenummer: supremeALMpocketkontinental180x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 10.498,00 DKK
Normalpris: 24.596,00 DKK

* Obligatoriske felter

Den flotte Supreme Pocket Kontinentalseng er en eksklusiv og komfortabel dobbeltseng i et smukt design. Sengen byder på kompromisløs komfort i form af to boksmadrasser, der er stabiliserede ved hjælp af en skumkerne. På toppen finder du to lækre og vendbare madrasser, der begge har det innovative Pocket fjederindlæg. For ekstra og personlig komfort har du mulighed for at vælge madrassernes hårdhed og fasthed. På denne måde er det muligt for begge parter at få deres drømmemadras og optimal liggekomfort i en fælles seng.

Inkl. 
Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Aftagelige vaskbart betræk ved 60* C.
 
Opgradere (er på billedet)
Trenset topmadras.
 Den luksuriøse og elegante trensede topmadras med en kant af vævet tekstil, som matcher sengen.
Indlæg af 40 mm latex  (total højde ca. 10 cm) Betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Topmadrassen har sommerside med 500 g bomuld og vinterside med 500g uld. Betrækket er ikke vaskbart.
   
Inkl. Runde metal ben  
Ekskl. Gavl 

En kontinentalseng til dine behov

Delfin Sengecenter byder på et væld af forskellige og kvalitetsrige kontinentalsenge, så du altid er sikret den højeste komfort og kvalitet. Den smukke Supreme Pocket Kontinentalseng byder ikke blot på ekstrem god liggekomfort, men også på et tilpasseligt udseende, så du kan nyde din søvn i bedste stil. Både boxen samt de to madrasser er betrukket med det elegante Supreme møbeltekstil, hvor du har mulighed for at vælge din foretrukne farve. For ekstra tilpasselig komfort har du mulighed for at vælge din yndlingstopmadras.