Supreme Pocket Boxmadras 180x200 cm - Inkl. Topmadras og ben

180x200
Varenummer: supremepocketbox180

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 13.999,00 DKK
Normalpris: 22.656,00 DKK

* Obligatoriske felter

Kæl for din nattesøvn med denne Boxmadras fra Supreme. Boxmadrassen er indrettet med støttende pocketfjedre, sikrer din krop en fleksibel og jævnt fordelt støtte der, hvor den har brug for det.

Ovenpå underkernen af støttende fjedre har boxmadrassen hele 5 zoner med i alt 250 pocketfjedre per kvadratmeter, som tilpasser sig efter din krop. Desuden er den luksuriøse boxmadras polstret med Cooltex, som fungerer kølende og ventilerende. Vælg mellem en medium eller fast model.

Praktisk information

Boxmadrassen måler 180 x 200cm, og den leveres med fire runde metalben. Der er 15 års garanti på fjeder- og rammebrud, og den vejledende leveringstid på denne model er 3-5 uger. Med til boxmadrassen følger desuden en quiltet topmadras i lækre materialer, som forlænger sengens levetid og øger komforten.

Hvis du har spørgsmål til denne boxmadras eller andre af vores produkter eller brands, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre telefonisk, på mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Er du stadig ikke helt sikker på, hvilken seng du skal vælge? Så tjek vores store sortiment af boxmadrasserkontinentalsenge eller plansenge ud og lad dig inspirere.

Box Højde uden ben og top 36 cm