Supreme EF Pocket Boxelevationsseng

90x210
Varenummer: supremeEFpocketboxelevation90x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

Specialpris fra 8.999,00 DKK
Normalpris: 19.279,00 DKK

* Obligatoriske felter

Boxelevation sengen består af 2 gennemgående høje pocket kerner med 5-zonet pocketfjedre med 250 pr.m2. Madras og ramme er samlet i et møbel, som forhindrer at madrassen skrider ud.
Motor fra Linak er dansk produceret, støjsvag med minimalt strømforbrug samt Trådløs fjernbetjening og integreret Bluetooth så du kan betjene din boxelevationsseng via en applikation på din smartphone.
Boxelevationen er betrykket med lækker lamineret møbelstof i sand, lysegrå, antracit, petrol og sort.

Vælg hårdhed i medium eller fast.
 
Inkl. Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Vask ved 60* C.
 
Topmadrasser opgradere s til en Talalay latex med ca. total højde på 12 cm. Ekstra volumiøs og luksuriøs top. Tomadrassen har sommer side med 500g bomuld og vinterside med 500 g uld. Vaskbart ved 40'C 
Eller en elegante trensede topmadras med en kant af vævet tekatil, som matcher sengen. Topmadrassen er ca. total højde 10 cm og har sommer side med 500g bomuld og vinterside med 500 g uld.  
 
Inkl. runde stål ben og holder med 3 lommer til ipad,telefon og fjernbetjening

Ekskl. gavl