Supreme Pocket Boxmadras

Varenummer: supremebox

På lager

Pris fra:
11.328,00 DKK

Kæl for din nattesøvn med denne Boxmadras fra Supreme. Boxmadrassen er indrettet med støttende pocketfjedre, sikrer din krop en fleksibel og jævnt fordelt støtte der, hvor den har brug for det.

Ovenpå underkernen af støttende fjedre har boxmadrassen hele 5 zoner med i alt 250 pocketfjedre per kvadratmeter, som tilpasser sig efter din krop. Desuden er den luksuriøse boxmadras polstret med Cooltex, som fungerer kølende og ventilerende. Vælg mellem en medium eller fast model.

Inkl. Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Vask ved 60* C.

Praktisk information

Boxmadrassen leveres med fire runde metalben. Der er 15 års garanti på fjeder- og rammebrud, og den vejledende leveringstid på denne model er 3-6 uger. Med til boxmadrassen følger desuden en quiltet topmadras i lækre materialer, som forlænger sengens levetid og øger komforten.

Hvis du har spørgsmål til denne boxmadras eller andre af vores produkter eller brands, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre telefonisk, på mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Er du stadig ikke helt sikker på, hvilken seng du skal vælge? Så tjek vores store sortiment af boxmadrasserkontinentalsenge eller plansenge ud og lad dig inspirere.

Box Højde uden ben og top 36 cm