Supreme Multipocket Elevationsseng

105x210
Varenummer: suprememultipocketelevation105x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

22.724,00 DKK

* Obligatoriske felter

Livingbed Supreme Elevation med ekstra nakkeløft er særlig velegnet til dig, der ønsker ekstra støtte for nakken til reduktion af snorken og når du vil se TV eller læse. Elevationssengen super lækker komfort i sit stilrene design. Polstret træramme i 20 cm. Betrukket med Supreme vævet og lamineret møbeltekstil og fås i sand, lysegrå antracit grå, petrol og sort.
Elevationsbunden har 28 formspændte lameller og med Dansk produceret LINAK Standard motor, støjsvag med minimalt strømforbrug og med indbygget natlys.
Betjenes trinløst med fjernbetjening, som kommunikerer trådløst via Bluetooth, alternativt via app på smartphone.

Livingbed Supreme 5-zonet vendbar madras med 504 stk pocket fjedre pr.m2. Cooltex polstring omkring fjedrene. Cooltex skum har kølende, ventilerende og anti bakteriel/antimug.
Vælg hårdhed i medium eller fast.

 Inkl. Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Vask ved 60* C.
 
Inkl. runde stål ben, madrasbremser i side og sengeende.
Inkl. Holder med 3 lommer til ipad,telefon  og fjernbetjening

Ekskl.  gavl 

Leveringstid 3-7 uger

Sengehøjde uden ben og topmadras H 36 cm