Supreme Pocket Elevationseng

Varenummer: Spocketelevation

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 8.968,00 DKK
Normalpris: 17.935,00 DKK

Livingbed Supreme Elevation med ekstra nakkeløft er en justerbar seng i luksusklassen og særlig velegnet til dig, der ønsker ekstra støtte for nakken til reduktion af snorken og når du vil se TV eller læse. Elevationssengen super lækker komfort i sit stilrene design. Polstret træramme i 20 cm. Betrukket med Supreme vævet og lamineret møbeltekstil og fås i sand, lysegrå antracit grå, petrol og sort.


Elevationsbunden har 42 formspændte lameller, hvoraf 6 er justerbare for individuel tilpasning af fastheden. (120 0g 140 cm bund er med 28  formspændte lameller.
Dansk produceret LINAK Standard motor, støjsvag med minimalt strømforbrug og med indbygget natlys.
Betjenes trinløst med fjernbetjening, som kommunikerer trådløst via Bluetooth, alternativt via app på smartphone.

Livingbed Supreme 5-zonet vendbar madras med 250 stk pocket fjedre pr.m2. Cooltex polstring omkring fjedrene. Cooltex skum har kølende, ventilerende og anti bakteriel/antimug.
Vælg hårdhed i medium eller fast.

 
Inkl. Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Vask ved 60* C.
 
Inkl. runde stål ben, madrasbremser i side og sengeende.

Ekskl. gavl (Se gavl: https://www.delfinsengecenter.dk/livingbedsenge/livingbedgavl-ben-tilbehor )

120 og 140 cm er en stor madras og en stor elevationsbund