Supreme Pocket høj Kontinental Seng

160x200/180x200-180x210
Varenummer: supremehøjkontinentalsengdobbelt
Specialpris fra 12.499,00 DKK
Normalpris: 23.649,00 DKK

* Obligatoriske felter

Supreme høj kontinental seng er en drøm af en luksus seng. Denne kontinental seng består af to lag madrasser ovenpå hinanden, som er samlet i et stort betræk, så sengen får et super enkelt og moderne udtryk. 
De nederste to boxmadrasser er med pocket fjedre og derpå to vendbare madrasser med 5-zonet pocket fjederindlæg med 250 pr.m2. Madrasserne kan vælges med forskellig tilpasset fasthed, så begge parter får optimal liggekomfort.
Full cover er betrukket med Supreme vævet og lamineret møbeltekstil og fås i sort, grå, antrasit, petrol og sand.
 
Vælg hårdhed i medium eller fast.
 
Inkl. Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Vask ved 60* C.
 
Topmadrasser opgradere s til en Talalay latex med ca. total højde på 12 cm. Ekstra volumiøs og luksuriøs top. Tomadrassen har sommer side med 500g bomuld og vinterside med 500 g uld. Vaskbart ved 40'C 
Eller en elegante trensede topmadras med en kant af vævet tekatil, som matcher sengen. Topmadrassen er ca. total højde 10 cm og har sommer side med 500g bomuld og vinterside med 500 g uld.  
 
 
Kan også vælges med latex eller celsius i ca. total højde på 7,5 cm og er vaskbart bamboo stretch betræk ved 60 grader. 
 
Inkl. runde metal ben
 
Ekskl. sokkel og gavl.