Supreme Pocket Høj Kontinentalseng

Varenummer: Shøjpocketkontinental

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 11.468,00 DKK
Normalpris: 22.909,00 DKK
Supreme kontinental seng er en eksklusiv dobbeltseng med den fineste komfort, og et udtryk, der emmer af kompromisløs kvalitet og flot design. 

Individuel støtte til hele kroppen
 
Supreme høj kontinentalseng er en drøm af en luksus seng. Denne kontinental seng består af to lag madrasser ovenpå hinanden, som er samlet i et stort betræk, så sengen får et super enkelt og moderne udtryk. 
De nederste to boxmadrasser er med pocket fjedre og derpå to vendbare madrasser med 5-zonet pocket fjederindlæg med 250 pr.m2
Madrasserne kan vælges med forskellig tilpasset fasthed, så begge parter får optimal liggekomfort.
Full cover er betrukket med Supreme vævet og lamineret møbeltekstil..
 
Fås i sort, grå, antrasit, petrol og sand.
 
Vælg hårdhed i medium eller fast.
  
Inkl. Topmadras: Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Vask ved 60* C.
  
Leveringstid ca. 3-6 uger
 
Inkl. 10 cm runde metal ben 
 
 
140 cm er en stor madras og en stor bund 

GARANTI
15 år på ramme- og fjederbrud

Praktisk information og kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre nemt og hurtigt ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse inden for 2-4 hverdage og ser frem til at hjælpe dig.

Supreme Pocket Sandwich-kontinentalsengen på 140 x 200 cm. er en bestillingsvare. Sengen har en vejledende leveringstid på 3-7 uger fra vores fjernlager.
 
Box Højde uden ben og top 47 cm