Supreme Multipocket Alm. Kontinentalseng

180x200
Varenummer: supremeALMmultikontinental180

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-6 uger

Specialpris fra 14.117,00 DKK
Normalpris: 28.234,00 DKK

* Obligatoriske felter

Supreme kontinental seng er en eksklusiv dobbeltseng med den fineste komfort, og et udtryk, der emmer af kompromisløs kvalitet og flot design. 
Kontinentalsengen består nederst af to boxmadrasser med stabiliserende skumkerne. Ovenpå ligger to vendbare madrasser med 5-zonet multipocketpocket fjederindlæg med 504 pr.m2.De vendbare madrasser ligger i et stort dobbelt betræk, hvor de vendbare madrasser kan vælges med forskellig tilpasset fasthed, så begge parter får optimal liggekomfort.
Både box og vendbare madrasser er betrukket med Supreme vævet og lamineret møbeltekstil og fås i sort, grå, antrasit, petrol og sand.
 
Vælg hårdhed i medium eller fast.
 
Inkl. Topmadras
 
Vælg mellem:
Trenset topmadras. Den luksuriøse og elegante trensede topmadras med en kant af vævet tekstil, som matcher sengen. 
indlæg af 40 mm latex eller celtius. (total højde ca. 10 cm) Betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. 
Topmadrassen har sommerside med 500 g bomuld og vinterside med 500g uld. Betrækket er ikke vaskbart.
 
Eller 
 
Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Vask ved 60* C.
  
Inkl. Runde metal ben 
 
Ekskl. gavl

GARANTI

15 år på ramme- og fjederbrud

Leveringstid 3-6 uger 

Kontinental Højde uden ben og top 44 cm