Supreme Pocket Sandwich Kontinentalseng 180x200 cm - Dansk Design

180x200
Varenummer: supremesandwichpocketkontinental180

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 10.498,00 DKK
Normalpris: 24.596,00 DKK

* Obligatoriske felter

Supreme sandwich kontinentalseng er en eksklusiv dobbeltseng med den fineste komfort, og et udtryk, der emmer af kompromisløs kvalitet og flot design. 
Kontinental sandwich består nederst af to boxmadrasser med stabiliserende skumkerne i et stort dobbelt betræk. Ovenpå ligger to vendbare madrasser med 5-zonet pocket fjederindlæg med 250 pr.m2. De vendbare madrasser ligger i et stort dobbelt betræk, hvor de vendbare madrasser kan vælges med forskellig tilpasset fasthed, så begge parter får optimal liggekomfort.
Vælg hårdhed i medium eller fast.
Både box og vendbare madrasser er betrukket med Supreme vævet og lamineret møbeltekstil og fås i sort, grå, antrasit, petrol og sand.
Kontinental Højde uden ben og top 44 cm
 

Inkl. 
Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Vask ved 60* C.
 
Opgradere (er på billedet)
Trenset topmadras. Den luksuriøse og elegante trensede topmadras med en kant af vævet tekstil, som matcher sengen.
Indlæg af 40 mm latex eller celtius. (total højde ca. 10 cm) Betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Topmadrassen har sommerside med 500 g bomuld og vinterside med 500g uld. Betrækket er ikke vaskbart.
   
Inkl. Runde metal ben  
Ekskl. Gavl og sokkel
  
Leveringstid ca. 3-5 uger