Supreme multipocket Sandwich Kontinental Seng

140x200
Varenummer: supremesandwichmulticontinentalseng140
Specialpris fra 8.999,00 DKK
Normalpris: 23.649,00 DKK

* Obligatoriske felter

Supreme kontinental seng er en eksklusiv seng med den fineste komfort, og et udtryk, der emmer af kompromisløs kvalitet og flot design. 
Kontinental sengen består nederst af en boxmadrasser med stabiliserende skumkerne. Ovenpå ligger en vendbare madrasser med 5-zonet multipocket fjederindlæg med 504 pr.m2.
Både box og vendbare madrasser er betrukket med Supreme vævet og lamineret møbeltekstil og fås i sort, grå, antrasit, petrol og sand.
 
Vælg hårdhed i medium eller fast.
 
Inkl. Den quiltet volumiøse topmadras. Den zone bølgequiltet og med 3D åndbart materiale højden, som sikrer god ventilation, så fugt og sved effektivt transporteres ud af topmadrassen. Lækker topmadras med latex eller celsius i ca. total højde på 10 cm og betræk af blødt stretch med bambusfibre, som giver ekstra fin komfort og et friskt og naturligt søvnmiljø. Vask ved 60* C.
 
Topmadrasser kan opgradere s til en Talalay latex med ca. total højde på 12 cm. Ekstra volumiøs og luksuriøs top. Tomadrassen har sommer side med 500g bomuld og vinterside med 500 g uld. Vaskbart ved 40'C 
Eller en elegante trensede topmadras med en kant af vævet tekatil, som matcher sengen. Topmadrassen er ca. total højde 10 cm og har sommer side med 500g bomuld og vinterside med 500 g uld.
 
Kan også vælges med latex eller celsius i ca. total højde på 7,5 cm og er vaskbart bamboo stretch betræk ved 60 grader. 
 

Bemærk at 140 cm bredde altid er 1 madras og 1 box.
 
Inkl. ben
Ekskl.  gavl.