Supreme multipocket Sandwich Kontinentalseng

140x200
Varenummer: supremesandwichmulticontinentalseng140

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-7 uger

Specialpris fra 12.667,00 DKK
Normalpris: 25.334,00 DKK

* Obligatoriske felter

Denne elegante kontinentalseng er den perfekte mellemstørrelse. Man kan både sige, at den er en stor ¾-kvart, og at den er en lille dobbeltseng. Med sine 140 x 200 cm. er sengemodellen her både velegnet til dig, der har sengen for dig selv og dig, der deler den med en partner.

Kontinentalsengen er med sin mellemstørrelse perfekt til mindre soveværelser, teenage- eller gæsteværelser, hvor det gælder om at bruge rummets kvadratmeter klogt. Her hos Delfinsengecenter.dk er vi eksperter i senge, og vi tilbyder et stort udvalg af kontinentalsenge i alverdens størrelser.

Individuel støtte til hele kroppen

Supreme Pocket Sandwich-kontinentalsengen har fået sit navn på grund af sengens lagopdelte design. En kontinentalseng er opbygget af i alt tre lag. De to nederste lag er sengens store madrasser, hvor det ofte er to tykke boksmadrasser, der danner bunden. Ovenpå de to lag af madrasser ligger sengens topmadras, som sikrer din komfort og forlænger sengens levetid.

Denne sengemodel er designet med én stor boksmadras nederst i stedet for to. Det giver sengen et strømlinet udtryk. Den nederste boksmadras har en stabiliserende skumkerne, og ovenpå den ligger en behagelig og vendbar madras med multipocket-fjedre. De individuelle fjedre er indrettet i  fem zoner, som sikrer en jævn støtte til hele din krop.

Praktisk information og kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre nemt og hurtigt ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse inden for 2-4 hverdage og ser frem til at hjælpe dig.

Supreme Multipocket Sandwich-kontinentalsengen på 140 x 200 cm. er en bestillingsvare. Sengen har en vejledende leveringstid på 3-7 uger fra vores fjernlager.
 
Box Højde uden ben og top 44 cm