Supreme Spider Boxelevation

180x210
Varenummer: supremespiderelevationseng
Specialpris fra 29.998,00 DKK
Normalpris: 81.682,00 DKK

* Obligatoriske felter

Boxelevati sengen elegante Spider understel giver sengen et let og svævende udtryk. Understellet er produceret i rustfri stål. Det har lys i alle fødder, så du sikkert kan stå op om natten. Lyset i fødderne styres med trådløs fjernbetjening. Funktionerne i elevationen kontrolleret via den danske motorproducent Linak flagskib TD3. TD3 giver mulighed for indstilling af selvvalg og favorit positioner samt har porte eksterne enheder. Indstillingerne på hoved og fodsektionerne er mange og helt unikke. Specielt for sengens Spider.leg er, at den kan indstilles som en stol, "siddeposition".

Sengen er konstrueret som en dobbeltfjedrende boxelevation. Nederste findes et pocket lag i fuld længde, som skaber dybde og støtte i sengen. Øverste lag er med vendbare madras i 5-zonet multipocket med 504 pr.m2 fjeder og polstret med Latex. Udskiftning af madraskernen giver mulighed for vedligeholdelse og ændring af komforten uden udskiftning af hele sengen. Den vendbare madras løftes ud af sengen ved at åbne den indbygget lynlås i kanten af spejlet på sengens liggeflade.

Sengen er betrukket med flot lamineret møbelstof i petrol. 

Inkl: Elegant trensede topmadras med en kant af vævet tekstil, som matcher sengen. Topmadrassen er ca. total højde 10 cm og har sommer side med 500g bomuld og vinterside med 500 g uld.

 Fås kun i 180x210

 Udstillingsmodel

Leveres kun i Sjælland