Tech Outlast Madras 21 cm - Kølende memory foam

Kun %1 tilbage
Fra 6.299,00  DKK Regulær pris 10.499,00  DKK
Varenummer
techoutlachm
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Super lækker trykaflastende madras som former sig efter din figur og støtter dig derefter. Madras betræk er Outlast-materialet, som holder den ønskede temperatur i længere tid og har en evne til at regulere kroppens temperatur, så man altid har det tilpas. Den gør det ved at arbsorberer varmen, da det er kølende materiale og har den egenskab, at den afgiver varmen.

  Betrækket er aftageligt og vaskbart ved 60 grader celsius.

  21 cm høj madras.

  1-3 dage leveringstid

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tech Outlast Madras 21 cm - Kølende memory foam
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen