Temprakon Zone

En investering i en dundyne eller –pude er for mange en investering for livet – og dynerne og puderne fra TEMPRAKON ZONE er ingen undtagelse. Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af lækre dyner og hovedpuder til dig, som vil berige din nattesøvn og komfort. Vi tilbringer mange timer i døgnet i vores seng, og derfor skal dine sengeomgivelser bidrage med optimal sovekomfort.

TEMPRAKON ZONE producerer bl.a. dyner, puder og madrasser til dig, som er baseret på avanceret rumteknologi med deres aktive temperaturregulering. Temperaturreguleringen gør, at du beholder den korrekte temperatur hele natten, da både varme og sved bliver opsuget og ledt væk fra kroppen.

8 vare(r)
25%
Tilbud
Specialpris fra 975,00 DKK
Normalpris: 1.299,00 DKK
25%
Tilbud
Specialpris fra 1.195,00 DKK
Normalpris: 1.599,00 DKK
25%
Tilbud
Specialpris fra 1.198,00 DKK
Normalpris: 1.595,00 DKK
25%
Tilbud
Specialpris fra 1.348,00 DKK
Normalpris: 1.795,00 DKK
24%
Tilbud
Specialpris fra 379,00 DKK
Normalpris: 499,00 DKK
25%
Tilbud
Pris fra:
Specialpris fra 2.095,00 DKK
Normalpris: 2.795,00 DKK
25%
Tilbud
Pris fra:
Specialpris fra 2.475,00 DKK
Normalpris: 3.299,00 DKK
25%
Tilbud
Pris fra:
Specialpris fra 1.195,00 DKK
Normalpris: 1.599,00 DKK
8 vare(r)

TEMPRAKON dyne til baby og junior samt puder og topmadrasser 

Hos Delfin Sengecenter kan du få TEMPRAKON dyner og puder til hele familien, så ingen behøver at blive snydt for høj sovekvalitet. Se vores udvalg af babypuder- og dyner samt juniorpuder- og dyner, som dit barn uden tvivl vil blive glad for. En investering i god sovekomfort for dit barn er samtidig en investering i god sovekomfort for dig! 

Vi kan også tilbyde en bred vifte af forskellige hovedpuder hos os – så der er en til enhver smag. Du kan bl.a. få den populære V-zone pude, som er velegnet til dig, der ønsker en blød og formbar, ergonomisk pude. Se også vores zone pude, hvis du ønsker ekstra nakkestøtte, eller 3-lagspuden, som egner sig særligt godt, hvis du sover på ryggen eller på siden. Alle puderne kan med fordel kombineres med TEMPRAKONS downtopper, som skaber den perfekte klimazone ovenpå din topmadras.

Hvorfor skal du investere i TEMPRAKONS dyner og puder? 

  • Det temperaturregulerende materiale i TEMPRAKON er oprindeligt udviklet af NASA til astronauternes rumdragter, og teknologien er derfor ekstraordinær.
  • Rumteknologien i TEMPRAKON er revolutionerende og har fået certificeringer fra Space Foundation.
  • Dynerne og puderne indeholder millionvis af mikrokapsler, som er fyldt med en speciel type voks, der er god til at optage og frigive varme. Dette giver dig et optimalt og tempereret sovemiljø.
  • TEMPRAKONS dyner og puder er allergivenlige og certificeret med OEKO-TEX Standard 100 og mærket med NOMITE og Downafresh.

Delfin Sengecenter - din forhandler af dyner og puder

Hos Delfin Sengecenter forhandler vi udover TEMPRAKON også andre brands, der producerer dyner og puder af højeste kvalitet f.eks. Ringsted Dun og TEMPUR, som bidrager til formidabel sovekomfort. Se også vores store udvalg af lækkert sengelinned, du kan iklæde din TEMPRAKON dyne og pude og få et smukt look i dit soveværelse.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores mange produkter, kan du kontakte os på tlf. 56 14 55 33 eller via mail på kontakt@delfinsengecenter.dk. Vi har mange års erfaring i branchen og vil meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige dyne eller pude til dig.