Temprakon Zone

En investering i en dundyne eller -pude er for mange en investering for livet – og dynerne og puderne fra Temprakon Zone er ingen undtagelse. Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af lækre dyner og hovedpuder til dig, som vil berige din nattesøvn og komfort. Vi tilbringer mange timer i døgnet i vores seng, og derfor skal dine sengeomgivelser bidrage med optimal sovekomfort, så du kan have det godt hele døgnet igennem.

Temprakon Zone producerer bl.a. dyner, puder og madrasser til dig, som er baseret på avanceret rumteknologi med deres aktive temperaturregulering. Temperaturreguleringen gør, at du beholder den korrekte temperatur hele natten, da både varme og sved bliver opsuget og ledt væk fra kroppen. Så her er der altså tale om puder, dyner og madrasser, som kan noget ekstra, og som kan gøre din nat meget rarere.

7 varer

Faldende orden
pr. side

Temprakon-dyne og -pude til baby og junior

Hos Delfin Sengecenter kan du få Temprakon-dyner og Temprakon-puder til hele familien, så ingen behøver at blive snydt for høj sovekvalitet. Du kan her på siden se vores udvalg af Temprakons babydyner og -puder samt Temprakons juniordyner og juniorpuder, som dit barn uden tvivl vil blive glad for – uanset alderen. En investering i god sovekomfort for dit barn er samtidig også en investering i god sovekomfort for dig!

Temprakon-pude til voksne

Vi kan også tilbyde en bred vifte af forskellige hovedpuder hos os til voksne – så der er en til enhver smag. Du kan bl.a. få den populære V-Zone-pude, som er velegnet til dig, der ønsker en blød og formbar, ergonomisk pude. Den kan nemlig reguleres i højden og indeholder blødt fyld i form af dun.

Se også vores U-Zone-pude, hvis du ønsker ekstra nakkestøtte, eller du kan vælge 3-lagspuden, som egner sig særligt godt, hvis du sover på ryggen eller på siden. Der er altså virkelig Temprakon-hovedpuder til enhver type. Alle puderne kan med fordel kombineres med Temprakons downtopper, som skaber den perfekte klimazone oven på din topmadras og naturligvis sørger for, at du har den rette temperatur, mens du sover, så du hverken sveder eller fryser om natten.

Temprakon-dyne til voksne

Ligesom du finder forskellige slags puder fra Temprakon hos os, så finder du også forskellige Temprakon-dyner. Du kan for eksempel vælge Temprakon Zone Light-dyne. Det er en sommerdyne, der indeholder dun, som gør den dejligt blød. Den sørger selvfølgelig også for, at du har den rette temperatur natten igennem.

Vi tilbyder også en Temprakon Zone Medium-dyne. Det er en helårsdyne, der ligeledes indeholder dun. Så hvis du foretrækker ikke at skulle skifte din dyne ud i løbet af året, kan denne dyne være det helt rette valg for dig. Du kan vælge mellem forskellige størrelser af dynerne. Så uanset om du er høj eller lav, skal der nok være en dyne lige til dig.

Hvorfor skal du investere i Temprakons dyner og puder?

  • Det temperaturregulerende materiale i Temprakon er oprindeligt udviklet af NASA til astronauternes rumdragter, og teknologien er derfor ekstraordinær.
  • Rumteknologien i Temprakon er revolutionerende og har fået certificeringer fra Space Foundation.
  • Dynerne og puderne indeholder millionvis af mikrokapsler, som er fyldt med en speciel type voks, der er god til at optage og frigive varme. Dette giver dig et optimalt og tempereret sovemiljø.
  • Temprakons dyner og puder er allergivenlige og certificeret med OEKO-TEX Standard 100 og mærket med NOMITE og Downafresh. Så der er tale om kvalitetsprodukter.

Så der er altså masser af gode grunde til, at dyner, puder og/eller madrasser fra Temprakon kan være det helt rigtige valg for dig.

Gode tilbud på produkter fra Temprakon hos Delfin Sengecenter

Hvis du vælger at købe varer fra mærket Temprakon, så får du ikke blot funktionsdygtige produkter i god kvalitet. Du får nemlig også gode tilbud på de forskellige produkter – oven i vores i forvejen fordelagtige priser. Du kan blandt andet få et godt tilbud på en Temprakon-dyne. Men det er ikke kun Temprakon-dyner på tilbud, som vi tilbyder. For uanset om du skal have en pude, dyne eller downtopper til barn eller voksen, så finder du nemlig gode tilbud her hos os.

Hvilke fordele får du ved at handle hos Delfin Sengecenter?

Det er ikke kun i vores udvalg af produkter, at vi har stort fokus på kvalitet. Det har vi nemlig også, når det kommer til vores kundeservice. Det er vigtigt for os, at du bliver glad og tilfreds med ikke blot dine valgte produkter, men også med hele processen. Derfor sikrer vi 100 % prisgaranti. Vi vil nemlig tilbyde jer markedets bedste pris, og derfor matcher vi prisen, hvis du finder en identisk vare til en lavere pris i en anden butik.

Vores fokus på kundeservice viser sig også i vores levering af dine varer. Derfor tilbyder vi gratis fragt, hvis du køber for over 600 kr. Foretrækker du selv at afhente produktet i en af vores butikker, er det bestemt også muligt.

Delfin Sengecenter – din forhandler af dyner og puder

Hos Delfin Sengecenter forhandler vi ud over Temprakon også andre brands, der producerer dyner og puder af højeste kvalitet, f.eks. Ringsted Dun og TEMPUR, som bidrager til formidabel sovekomfort. Se også vores store udvalg af lækkert sengelinned, du kan iklæde din Temprakon-dyne og -pude med, og få et smukt look i dit soveværelse. På denne måde får du både komforten og en flot indretning i dit soveværelse.

Hvis du har nogen spørgsmål til nogen af vores mange produkter, kan du enten kontakte os på tlf. 56 14 55 33 eller via mail på [email protected]. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige dyne eller pude til dig, så du kan få en god nattesøvn – hver nat.