TEMPUR Madrasser og Tilbehør - Optimal Komfort og Trykaflastning

Spar op til 35% På Tempur senge, madrasser og topmadrasser

Med en ny madras fra det anerkendte mærke TEMPUR får du maksimal komfort. Desuden er vi sikre på, at du vil opleve en unik og behagelig følelse, når du sover. Med de forskellige varianter har du mulighed for at vælge lige netop dén model, som passer til både din smag og kropsform. TEMPUR-madrasserne indeholder allesammen det unikke TEMPUR-materiale. Materialet tilpasser sig din kropstemperatur og -vægt, så du får den bedst tænkelige støtte og trykaflastning fra din madras.

Hos Delfin Sengecenter har vi foruden de kendte TEMPUR-madrasser også et stort udvalg af elevationssenge, dyner, puder og specialprodukter samt andet tilbehør fra mærket, som måtte vække din interesse.

Varer 1-120 af 159

Faldende orden
Side
pr. side

Få en god nats søvn med en madras fra TEMPUR

Ønsker du en madras, der næsten ikke skal vedligeholdes, vil det være et klogt valg at investere i en TEMPUR-madras. Her behøver du hverken at vende eller dreje madrassen for at opnå optimal komfort. Modsat almindelige skummadrasser genfinder disse madrasser hurtigt deres oprindelige form, hvilket sikrer, at madrassen tilpasser sig din krop nat efter nat. Dog vil den på samme måde tilpasse sig til en andens krop, hvis sengen på et tidspunkt skal bruges af andre end dig selv.

Madrasserne må ikke vaskes eller renses, da det kan ødelægge de unikke funktioner i materialet. Sørg derfor altid at bruge et vaskevenligt sengelinned eller madrasbetræk, så du undgår at svine direkte på madrassen. Bliver det nødvendigt at skulle fjerne en plet fra din madras fra TEMPUR, kan du nemt tørre den af med en let fugtig klud. Selve betrækket på de fleste af vores madrasser kan tages af og maskinvaskes.

Køb dit TEMPUR-tilbehør hos Delfin Sengecenter

Gør oplevelsen med din nye seng eller madras fra TEMPUR endnu bedre ved at supplere den med mærkets kvalitetsrige tilbehør, som du finder her hos Delfin Sengecenter. Under denne kategori kan du se nærmere på vores flotte og moderne sengegavle og sengeben i takt med, at du ligeledes også kan udforske vores store udvalg af puder i forskellige størrelser og hårdheder, samt dyner, siddepuder etc. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan finde af brugbare og uundværlige ting, som sikrer, at du får den bedste nats søvn.

Nyd magien bag det unikke TEMPUR-materiale

Nu har vi nævnt materialet i TEMPURS madrasser et par gange, og du undrer dig måske over, hvad det er, der er så særligt ved det. Faktisk er materialet i madrasserne udtænkt på baggrund af en af NASAs opfindelser. Det materiale, som NASA udtænkte, skulle beskytte deres astronauter mod g-kraften, de udsættes for under både opsendelse og landing. Derfor er det vigtigt, at materialet er stødabsorberende og trykaflastende.

Desuden reagerer det unikke materiale på din kropstemperatur. Der, hvor der er varme, bliver madrassen blødere. Det vil sige, at madrassen kan forme sig efter din krop og give dig en behagelig og nøje udformet støtte. Den særlige temperaturfølsomhed i materialet er faktisk det, der har givet TEMPUR sit navn. Formlen er selvfølgelig tophemmelig, og du får derfor ikke en seng med de præcis samme egenskaber hos andre end TEMPUR.

Luksuriøse dyner og puder

Det er som sagt ikke kun senge, du kan få fra TEMPUR. Faktisk er de også eksperter i at lave skønne hovedpuder og dyner, som bidrager til, at du kan få en fantastisk nattesøvn. Når du vælger en hovedpude, er det vigtigt, at du er opmærksom på din sovestilling. Enhver hovedpude er nemlig ikke egnet til enhver sovestilling. Hvis du foretrækker at sove på ryggen, skal du bruge en relativt flad hovedpude. Det er nemlig vigtigt, at rygsøjlen holdes i en lige linje, og at hovedet ikke hverken skubbes opad eller hælder nedad. Sover du bedst på siden? Så er TEMPURS højere og fastere puder perfekte til dig. Gå efter puder som The Original eller Ombratio, hvis du tit sover siden, og overvej TEMPURS Traditional-pude, hvis du ofte sover på ryggen.

Tempurs lækre Fit Classic sommerdyne er perfekt til dig, der er på udkig efter en let dyne. Det er meget individuelt, om vi har tendens til at fryse eller svede, når vi går til køjs. Hvis du plejer at ligge og tage dynen af og på igen og igen for at finde den rette temperatur, kan denne lette sommerdyne være lige det rette match til dig. Dynen er fyldt med TEMPURs TEMPRAKON-dun, som er skabt med samme unikke teknologi som materialet i TEMPURs senge herunder elevationssenge og kontinentalsenge. Det vil sige, at dynen er designet til at tilpasse dig din temperatur og forblive behagelig og kølig, selv når du får det varmt. Dunene kan nemlig absorbere din varme, når du har det varmt og afgive varme, når du har det koldt.

Kontakt Delfin Sengecenter, hvis du har spørgsmål

Vil du afprøve vores senge eller madrasser, før du foretager dig et køb, er du velkommen til at besøge en af vores fysiske butikker i hhv. Solrød Strand, København Ø og København S. Her står vi klar til at rådgive dig til det bedste valg for dig. Har du ikke mulighed for at svinge forbi en af vores butikker, kan vi også altid kontaktes på tlf. +45 56 14 55 33 eller via vores kontaktformular på hjemmesiden.

Husk, at du altid får gratis levering til kantstenen, når du handler for mere end 600kr. Hos Delfin Sengecenter har vi 100% prisgaranti. Det vil sige, at vi med glæde matcher prisen på vores produkter, hvis du har fundet varen billigere hos en anden forhandler.