Tempur Millenium pude

Varenummer: Tempur Millenium pude

På lager

Specialpris fra 689,00 DKK
Normalpris: 999,00 DKK

TEMPUR® MILLENNIUM PUDE

Tempur er lig med kvalitet. Mærket af anerkendt som værende blandt de førende eksperter, når det kommer til at designe kvalitetsprodukter, der giver dig en god nattesøvn. Millenium-puden er designet med en behagelig, buet kant, som hjælper med at holde din nakke lige. Det gælder lige både, hvis du sover på ryggen, og hvis du foretrækker at ligge på siden.

Hovedpuden er fyldt med Tempurs berømte memoryskum, som giver optimal støtte til din nakke. Puden er designet med en hældning, så hovedet ligger behageligt og på lige linje med rygsøjlen. Det er nemlig det vigtigste at have for øje, når du skal vælge en ny hovedpude.

Kvalitet, der holder i mange år

Det bløde stof omkring puden er ligesom det støttende skum indeni helt fri for unødvendig kemi. Begge dele er nemlig Oeko-Tex®100 certificerede. Certifikatet sikrer, at produktet ikke indeholder nogen sundhedsskadelige stoffer eller udgår en sundhedsrisiko.

Din nye Millenium-pude kan holde i mange år, hvis den vedligeholdes rigtigt. Og heldigvis er det let at gøre. Betrækket kan nemlig lynes af og vaskes ved 60°. Da puden ikke indeholder dun, er det ikke engang nødvendigt at ryste den for at holde den frisk og lækker. Det klarer skummet helt af sig selv.

Størrelse:
Millenium S: 54x32x 9,5 cm
Millenium M: 54x32x 11cm
Millenium L: 54x32x 12,50 cm

Leveringstid: ca. 1-3 dage