TEMPUR® MILLENNIUM PUDE MED SMARTCOOL - En fast, ergonomisk pude

Leveringstid 2-3 dage
Kun %1 tilbage
Fra 895,00  DKK Regulær pris 1.299,00  DKK
Varenummer
smartcoolmillenium
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • En fast, ergonomisk pude udviklet til dig, der sover på ryggen eller siden og ønsker optimal støtte af hoved, skuldre og nakke. Puden indeholder det unikke TEMPUR® Materiale og er designet med en buet kant og centreret fordybning, som omfavner og støtter nakken. SmartCool betrækket regulerer sig efter din kropstemperatur og giver en kølende fornemmelse for en mere behagelig og beroligende søvn hele natten.

  Passer til almindeligt hovedpudebetræk

  SmartCool teknologi giver en kølig nattesøvn

  Vaskbart betræk ved 40 °C

  Patenteret kvalitet

  Når du vælger en hovedpude fra TEMPUR, vælger du kompromisløs, patenteret kvalitet. Puden er nemlig fyldt med TEMPURS unikke memoryskum, som tilpasser dig krop nat efter nat. Pudens skumfyld reagerer på temperaturer, og derfor kan puden forme sig efter dig. På den måde er du sikker på at få den støtte, din nakke har brug for.

  Størrelse:

  Millenium S: 54x32x 9,5 cm

  Millenium M: 54x32x 11cm

  Millenium L: 54x32x 12,50 cm

  Leveringstid: ca. 1-3 dage

  Har du spørgsmål?

  Du er mere end velkommen til enten at ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller at skrive en mail på [email protected]. Vi står altid klar med personlig rådgivning.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:TEMPUR® MILLENNIUM PUDE MED SMARTCOOL - En fast, ergonomisk pude
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen