TEMPUR® Millennium Smartcool

Kun %1 tilbage
Fra 899,00  DKK Regulær pris 1.299,00  DKK
Varenummer
smartcoolmillenium
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • En fast, ergonomisk pude udviklet til dig, der sover på ryggen eller siden og ønsker optimal støtte af hoved, skuldre og nakke. Puden indeholder det unikke TEMPUR® Materiale og er designet med en buet kant og centreret fordybning, som omfavner og støtter nakken. SmartCool betrækket regulerer sig efter din kropstemperatur og giver en kølende fornemmelse for en mere behagelig og beroligende søvn hele natten.

  Passer til almindeligt hovedpudebetræk

  SmartCool teknologi giver en kølig nattesøvn

  Vaskbart betræk ved 40 °C

  Velkendt kvalitet

  Når du vælger en hovedpude fra TEMPUR, vælger du kompromisløs kvalitet som gennem årtier pålideligt har bidraget til en god nattesøvn. Puden er nemlig fyldt med TEMPURS unikke memoryskum, som tilpasser dig krop nat efter nat. Pudens skumfyld reagerer på temperatur, og derfor kan puden forme sig efter dig endnu mere effektivt end mere almindeligt memoryskum. På den måde er du sikker på at få den støtte, din nakke har brug for.

  Størrelse (BxDxH):

  Millenium S: 54x32x9,5 cm

  Millenium M: 54x32x11cm

  Millenium L: 54x32x12,50 cm

  Leveringstid: ca. 1-3 hverdage

  Har du spørgsmål?

  Du er mere end velkommen til enten at ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller at skrive en mail på [email protected]. Vi står altid klar med personlig rådgivning. Se åbningstider for hvornår telefonen er åben.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:TEMPUR® Millennium Smartcool
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille