TEMPUR Original pude - ergonomisk hovedpude

Varenummer: originalpude

På lager

Pris fra:
Specialpris fra 525,00 DKK
Normalpris: 699,00 DKK
Vi anbefaler en TEMPUR® Original Pude, hvis du har behov for en mere restituerende sovestilling. Puden er designet til at følge rygsøjlens naturlige kurve, som giver dig optimal støtte til hoved, nakke og skuldre, så du kan få en perfekt nattesøvn.
 
Betrækket kan tages af og vaskes separat ved 40 grader. Du har også mulighed for at tilkøbe et jerseybetræk for ekstrakomfort og beskyttelse af puden.
 
Leveringstiden på denne pude er 1-3 dage.

Størrelser på TEMPURs originalpuder

Med en ergonomisk hovedpude er det vigtigt, at du vælger den rette, så du kan få den optimale støtte. TEMPUR-hovedpuderne fås i forskellige højder, som skal passe med bredden på dine skuldre. Jo bredere skuldre, jo højere pude. Størrelserne er:

  • Junior: 40x23x7 cm
  • Original, str. S: 50x31x8 cm
  • Original, str. M: 50x31x10 cm
  • Original, str. L: 51x31x11,50 cm.

Sov roligt med hovedpuder fra Delfin Sengecenter

Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af forskellige hovedpuder fra TEMPUR som fx deres Original Pillow med Cooltouch, der giver dig en kølende fornemmelse ved at lede varmen væk fra puden i løbet af natten.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33, via mail til kontakt@delfinsengecenter.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.