TEMPUR PRIMA® SMARTCOOL™ Medium - En medium madrasfølelse for den perfekte balance mellem komfort og støtte.

Kun %1 tilbage
Fra 11.999,25  DKK Regulær pris 15.999,00  DKK
Varenummer
tempurprimamedium
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Delbetaling
  400 kr. pr. måned
  10
  20
  30
  Ved et samlet kreditbeløb på 12.000 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 400 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 12.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Madrassen består af flere lag, herunder:

  1. SmartCool™ Betræk: Udformet for at tilbyde en kølende effekt ved kontakt, dette betræk er også vaskbart, hvilket understøtter en mere hygiejnisk soveoplevelse.

  2. TEMPUR® Advanced Materiale: Det nyudviklede materiale i denne lagkonfiguration er tænkt for at forbedre trykaflastningen, med angivelse af at absorbere bevægelser og tilpasse sig mere præcist til kroppens form.

  3. TEMPUR Adapt® Materiale: Et yderligere lag, der har til opgave at optimere madrassens tilpasningsevne til kroppens form, bidragende til kontinuerlig støtte.

  4. DuraBase™ Lag: De nederste lag fokuserer på at forlænge madrassens levetid og komfort ved at arbejde sammen med de øvre lag.

  Den TEMPUR Prima® SmartCool™ madras er konstrueret med en række funktioner, der sigter mod at forbedre søvnkomforten gennem materialeinnovation og design. Den er skabt for at imødekomme behovene hos dem, der søger en madras, der understøtter en køligere og mere tilpasset søvnoplevelse.

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:TEMPUR PRIMA® SMARTCOOL™ Medium - En medium madrasfølelse for den perfekte balance mellem komfort og støtte.
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille