TEMPUR PRIMA® SMARTCOOL™ SOFT - En blød madrasfølelse med kropstilpasset støtte.

Kun %1 tilbage
Fra 11.999,25  DKK Regulær pris 15.999,00  DKK
Varenummer
tempurprimasoft
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Delbetaling
  400 kr. pr. måned
  10
  20
  30
  Ved et samlet kreditbeløb på 12.000 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 400 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 12.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  TEMPUR Prima SmartCool™, der indeholder det unikke TEMPUR Advanced Materiale, tilbyder optimal støtte og komfort på et helt nyt niveau.

  En blød madrasfølelse med kropstilpasset støtte. Madras højde 21 cm

  Oplev den ultimative søvn med TEMPUR PRIMA® SMARTCOOL™ madrassen – din garanti for en forfriskende nats søvn.

  Produktdetaljer:

  • Model: TEMPUR PRIMA® SmartCool™
  • Madrashøjde: 21 cm
  • Følelse: Soft - En blød madrasfølelse med kropstilpasset støtte.

  Oplev en revolutionerende nattesøvn med TEMPUR Prima® SmartCool™ Soft madrassen, hvor avanceret teknologi og luksuriøs komfort mødes. Denne madras indeholder det eksklusive TEMPUR® Advanced Materiale, der giver enestående trykaflastning og tilpasser sig præcist din kropsform. Med op til 20% mere trykaflastning sammenlignet med standardmadrasser* tilbyder TEMPUR Prima® SmartCool™ en enestående støtte, der tager din søvn til nye højder.

  Det innovative SmartCool™ betræk er designet til at være køligt ved berøring og hjælper med at absorbere og regulere overskydende kropsvarme, så du kan nyde en køligere og mere behagelig søvn hele natten. Denne madras er vores mest adaptive model til dato, hvilket sikrer minimal forstyrrelse fra partnerens bevægelser og tilbyder en uforstyrret nattesøvn.

  Praktisk vedligeholdelse er også i fokus med TEMPUR®. Betrækket på denne madras er nemt at fjerne og vaskbart i maskine, hvilket gør det let at holde madrassen frisk og hygiejnisk. For større størrelser anbefaler vi professionel rengøring og tørretumbling.

  TEMPUR® madrassen er konstrueret i lag, hvor hvert lag har en særlig funktion. Dette design betyder, at madrassen ikke skal vendes, hvilket yderligere mindsker vedligeholdelsesbehovet, samtidig med at det sikrer holdbarhed og kontinuerlig støtte.

  Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores TEMPUR Prima® SmartCool™ madras, at vi tilbyder en 15-års garanti. Vælg TEMPUR® for ultimativ komfort og støtte nat efter nat.

  Kropstilpasset Støtte:

  TEMPUR Prima SmartCool™ tilbyder en blød madrasfølelse med kropstilpasset støtte. Den innovative sammensætning af TEMPUR Advanced Materiale reagerer på din præcise kropsform, vægt og varme, hvilket sikrer, at hver centimeter af din krop støttes individuelt. Dette skaber en følelse af komplet trykaflastning og giver dig mulighed for at nyde en dyb og uforstyrret nattesøvn.

  TEMPUR® Advanced Materiale:

  Madrassen indeholder det banebrydende TEMPUR Advanced Materiale, vores mest avancerede skum til dato. Dette materiale absorberer 20 % mere tryk*, hvilket betyder, at den tilpasser sig din krop endnu bedre. Millioner af ultra-sensitive celler tilpasser sig dynamisk til dine bevægelser, hvilket reducerer støj og forhindrer forstyrrelser fra partnerens bevægelser. Det er det ultimative memory foam, der skaber optimale betingelser for en rolig og forfriskende søvnoplevelse.

  SmartCool Teknologien™:

  Oplev den kølende, friske og hygiejniske følelse af TEMPUR Prima SmartCool™ betrækket. Vævet med SmartCool Teknologien™ skaber dette kølende madrasbetræk den perfekte temperaturbalance for din seng. Det er ikke kun komfortabelt, men også let at vedligeholde, da betrækket er vaskbart og bevarer sin ydeevne over tid.

  TEMPUR Durabase™ Teknologi

  Ved at arbejde sammen med toplagene, tillader DuraBase™, at teknologierne maksimerer din komfort og støtte for en lang holdbarhed.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:TEMPUR PRIMA® SMARTCOOL™ SOFT - En blød madrasfølelse med kropstilpasset støtte.
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille