TEMPUR PRO® PLUS COOLQUILT SOFT - En blød madrasfølelse med kropstilpasset støtte.

Kun %1 tilbage
Fra 14.999,25  DKK Regulær pris 19.999,00  DKK
Varenummer
TEMPUR PRO® PLUS COOLQUILT SOFT
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Delbetaling
  500 kr. pr. måned
  10
  20
  30
  Ved et samlet kreditbeløb på 15.000 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 15.000 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  TEMPUR COOLQUILT™ har et quiltet polstret betræk, der indeholder et ekstra lag af TEMPUR® Materiale, der tilbyder en følelse af luksuriøs blødhed, ultimativ støtte og kølende komfort. Madras højde 27 cm

  TEMPUR Pro® CoolQuilt tilbyder et ekstra lag af TEMPUR® Materiale for en følelse af luksuriøs blød og kølende komfort
  TEMPUR® Advanced Materiale - for ultimativ trykaflastning
  TEMPUR Adapt Materiale™ - for langvarig kropsformende støtte + Et 2 cm lag af ekstra TEMPUR® Materiale i betrækket

  Vaskbart QuickRefresh betræk på øverste del af madrassen, der nemt kan lynes af.

  HVORDAN ER MADRASSEN OPBYGGET?

  TEMPUR Pro CoolQuilt™ betræk

  Med ekstra lag af TEMPUR® Materiale, tilbyder CoolQuilt betrækket en følelse af luksuriøs blødhed og er kølig ved berøring, samtidigt med, at det nemt kan lynes af og vaskes.

  TEMPUR® Advanced Materiale

  Det nye TEMPUR® Advanced Materiale er vores mest avancerede materiale til dato. Det aflaster 20 % mere tryk*, absorberer mere bevægelse og tilpasser sig bedre end nogensinde før. Millioner af ultra-sensitive celler reagerer på din præcise kropsform, vægt og varme - det tilpasser sig til hver en del af din krop. Det er det ultimative memory foam for en dyb og afslappende søvn.

  TEMPUR Adapt® Material

  TEMPUR Adapt® Materiale tager den unikke TEMPUR® følelse til et helt nyt niveau. Den fantastiske kropstilpasning, trykfordeling og bevægelsesabsoberings-teknologi, som TEMPUR® er kendt for, er nu endnu mere modstandsdygtig og har lang holdbarhed. Ved at tilpasse sig til din præcise kropsform, tilbyder TEMPUR Adapt® Materiale komplet og kontinuerlig støtte, der varer ved.

  TEMPUR Durabase™ Teknolog

  Ved at arbejde sammen med toplagene, tillader DuraBase™, at teknologierne maksimerer din komfort og støtte for en lang holdbarhed.

  TEMPUR Durabase™ Teknolog

  Ved at arbejde sammen med toplagene, tillader DuraBase™, at teknologierne maksimerer din komfort og støtte for en lang holdbarhed.

  Madras højde 27 cm

  Dansk Produceret på egen fabrik

  Alle TEMPUR® madrasser har en minimumslevetid på 15 år, vi leder altid efter nye måder at genbruge eller genanvende materialet.

  Tempur tilbyder nemme opgraderingsmuligheder - du kan udskifte betrækket på din madras for at give den et nyt liv og længere levetid.

  I dag er TEMPUR® det eneste madras- og pudemærke, der er anerkendt af NASA og certificeret af Space Foundation

  TEMPUR bygger videre på sin innovative historie ved fortsat at forbedre og udvikle nyt materiale og nye produkter, der giver den bedste nattesøvn.

  "Det er vigtigt for os, at du ved, at dine TEMPUR®-produkter er fremstillet sikkert og bæredygtigt. Derfor er vi stolte over at have alle vores nye madrasser mærket med MADE IN GREEN by OEKO-TEX®-mærket. Dette mærke sikrer, at hvert certificeret produkt er lavet med materialer, der er gennemtestet til at være fri for skadelige stoffer, og produceret i miljøvenlige faciliteter under socialt ansvarlige arbejdsforhold.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:TEMPUR PRO® PLUS COOLQUILT SOFT - En blød madrasfølelse med kropstilpasset støtte.
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille