TEMPUR PRO® SMARTCOOL™ Medium - Madrasfølelse for den perfekte balance mellem komfort og støtte.

Kun %1 tilbage
Fra 13.499,25  DKK Regulær pris 17.999,00  DKK
Varenummer
prosmartcoolmedium
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Delbetaling
  450 kr. pr. måned
  10
  20
  30
  Ved et samlet kreditbeløb på 13.500 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 450 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 13.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Oplev den ultimative søvn med TEMPUR PRO® SMARTCOOL™ madrassen – din garanti for en forfriskende nats søvn.

  Produktdetaljer:

  • Model: TEMPUR PRO® SmartCool™
  • Madrashøjde: Pro Plus 25 cm
  • Følelse: Medium - Madrasfølelse for den perfekte balance mellem komfort og støtte.

  Avanceret Komfort: TEMPUR® Pro™ tilbyder uovertruffen støtte og komfort med det innovative TEMPUR® Advanced Materiale. Denne madras sikrer 20% bedre trykaflastning, hvilket betyder mindre tryk på dine kropspunkter og en mere behagelig søvn. Den unikke konstruktion absorberer bevægelse, så du ikke forstyrres af din partners bevægelser om natten.

  SmartCool™ Teknologi: Vores SmartCool™ betræk er køligt ved berøring og hjælper med at absorbere overskydende kropsvarme, hvilket sikrer en kølig og behagelig søvn, selv på varme nætter. Det bløde QuickRefresh™ betræk er let at tage af og vaske, hvilket gør det nemt at vedligeholde friskhed og hygiejne.

  Bæredygtighed og Innovation: Alle TEMPUR® madrasser har en minimumslevetid på 15 år. Vi arbejder kontinuerligt på at genbruge og genanvende materialerne, og tilbyder nemme opgraderingsmuligheder ved at udskifte betrækket. TEMPUR® er det eneste madras- og pudemærke anerkendt af NASA og certificeret af Space Foundation. Vi bygger videre på vores innovative historie ved at udvikle nye materialer og produkter.

  Sikker og Miljøvenlig Produktion: Det er vigtigt for os, at dine TEMPUR®-produkter er fremstillet sikkert og bæredygtigt. Alle vores nye madrasser er mærket med MADE IN GREEN by OEKO-TEX®, hvilket sikrer, at hvert produkt er lavet med materialer fri for skadelige stoffer og produceret i miljøvenlige faciliteter under socialt ansvarlige arbejdsforhold.

  Designet i Danmark: Vores madrasser er designet i Danmark og byder på skandinavisk minimalisme og kvalitet.

  15 års garanti: Vi står bag vores produkters kvalitet med en 15 års garanti, der sikrer din investering i god søvn.

  Vaskbar ved 40°C: SmartCool™ betrækket kan vaskes ved 40°C, hvilket gør det let at holde din madras frisk og ren.

  Opgrader din søvnoplevelse med TEMPUR PRO® SmartCool™ – fordi god nats søvn betyder alt!

  HVORDAN ER MADRASSEN OPBYGGET?

  - Vores innovative kølende madrasbetræk med SmartCool Teknologi™ er kølende ved berøring og hjælper med at absorbere overskydende kropsvarme, så du opnår en kølende og frisk fornemmelse, imens QuickRefresh™ nemt kan lynes af og vaskes.

  - TEMPUR®  5 cm Advanced Materiale

  Det nye TEMPUR® Advanced Materiale er vores mest avancerede materiale til dato. Det aflaster 20 % mere tryk*, absorberer mere bevægelse og tilpasser sig bedre end nogensinde før. Millioner af ultra-sensitive celler reagerer på din præcise kropsform, vægt og varme - det tilpasser sig til hver en del af din krop. Det er det ultimative memory foam for en dyb og afslappende søvn.

  - TEMPUR 5 cm Adapt® Materiale

  TEMPUR Adapt® Materiale tager den unikke TEMPUR® følelse til et helt nyt niveau. Den fantastiske kropstilpasning, trykfordeling og bevægelses absorberings-teknologi, som TEMPUR® er kendt for, er nu endnu mere modstandsdygtig og har lang holdbarhed. Ved at tilpasse sig til din præcise kropsform, tilbyder TEMPUR Adapt® Materiale komplet og kontinuerlig støtte, der varer ved.

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:TEMPUR PRO® SMARTCOOL™ Medium - Madrasfølelse for den perfekte balance mellem komfort og støtte.
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille